Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τέσσερεις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ με δελτία τύπου.
Σας ανακοινώνουμε ότι η Θεοδώρα Κιουσέογλου από το Πλατύ εντάχθηκε στην παράταξή μας και θα είναι υποψήφια σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Πλατέος...

Η Θ. Κιουσέογλου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη και αφού συζήτησε μαζί του συμφώνησε να συμπαραταχθεί και να δώσει όλες τις δυνάμεις της για να αλλάξει πορεία ο τόπος και να βγει από την στασιμότητα το χωριό της, το Πλατύ.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Θεοδώρα Κιουσέογλου γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Πλατύ. Είναι κόρη του Βασίλη και της Σοφίας Κιουσέογλου και έχει μια αδελφή, την Ελένη.
Αποφοίτησε το 1999 από το Γενικό Λύκειο Πλατέος και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα βοηθών Ιατρικών – Βιοχημικών & Μικροβιολογικών Εργαστηρίων του ΙΕΚ Παστέρ και στη συνέχεια στο Τμήμα βοηθού Φαρμακοποιού του ιδίου ως άνω ΙΕΚ, στη Θεσσαλονίκη.
Από τον Δεκέμβριο του 2010 έχει προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ ως βοηθός Μικροβιολόγου – Παρασκευάστρια στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα.

Σας ανακοινώνουμε ακόμα τρεις υποψηφιότητες για τον συνδυασμό μας.
Ο Αυγετίδης Κώστας του Νικολάου από το Βρυσάκι, ο Αλεξόπουλος Χρήστος του Κωνσταντίνου από τον Πλάτανο και ο Παπαδόπουλος Σωτήριος του Ιωάννη από το Λουτρό επισκέφθηκαν τον επικεφαλής της παράταξης και αφού συζήτησαν μαζί του συμφώνησαν να ενταχτούν στην παράταξη και να θέσουν τον εαυτό τους στην διάθεση του συνδυασμού και θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι στην ερχόμενη εκλογική μάχη του Μαΐου.
Ο Αυγετίδης Κώστας θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Βρυσακίου.
Ο Αλεξόπουλος Χρήστος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Πλατάνου.
Ο Παπαδόπουλος Σωτήρης θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Λουτρού.
Και οι τρεις δήλωσαν αμέσως μετά τη συνάντηση ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την παράταξη και να επιτευχθεί ο τελικός στόχος που είναι η αλλαγή πορείας στον δήμο μας και να σταματήσει ο κατήφορος της πόλης και των χωριών που είναι εγκαταλειμμένα.


Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ