Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Στην Ημαθία ο Γιώργος Χατζημαρκάκης (βίντεο)

DSC_347
ο Γ. Χατζημαρκάκης με τον Σ. Φουρτουνίδη
Στην Ημαθία περιόδευσε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης ιδρυτής και επικεφαλής του κόμματος “Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες”, Μετά την Βέροια και την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε και το Πλατύ όπου τον συναντήσαμε.
Άμεσος και επικοινωνιακός μίλησε για το κόμμα του και τις προοπτικές του....

 Αισιοδοξεί για την εκλογή ενός ευρωβουλευτή, μίλησε για τον αποκλεισμό του από τα μεγάλα κανάλια και σε ερώτηση του ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ, δήλωσε πως ήρθε για να μείνει και πως οι ευρωεκλογές είναι η αρχή. Θα συνεχίσει και στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφού στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι παρών.
Σε σχέση με κάποια ύποπτα δημοσιεύματα για τα θέσεις του σε σχέση με το θέμα των Σκοπίων μας είπε πως σαν πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής για την ένταξή τους στην Ε.Ε. δεν δίστασε να καταγγείλει την στάση και τις ενέργειες της alex1 Σκοπιανής κυβέρνησης και πως σε συνεδρίαση της σχετικής επιτροπής στην χώρα τους δεν δίστασε να πετάξει έξω από την αίθουσα δύο δήθεν δημοσιογράφους, πράκτορες της κυβέρνησής τους αποκαλώντας τους και μ@λάκες.
DSC_365Κατήγγειλε κυρίως Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, που όπως είπε χρωστούν στο Ελληνικό κράτος 260 περίπου εκατομμύρια που παράνομα έλαβαν σαν δάνεια και φροντίζουν αλλάζοντας ΑΦΜ να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό
Γενικά ο κ. Χατζημαρκάκης ήταν απλός και πειστικός. Τον συνόδευαν στελέχη του κόμματός του, μεταξύ των οποίων και ο Πλατιώτης Σ. Φουρτουνίδης.
Στο βίντεο που σας έχουμε στο τέλος, περίπου στα 20΄΄, ακούγεται να αποκαλεί τους Σκοπιανούς πράκτορες-δημοσιογράφους, αυτούς πού έβγαλε από την αίθουσα συνεδριάσεων, μαλάκες.
DSC_371
Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως πρόκειται για έναν αξιολογότατο άνθρωπο που χρημάτισε για χρόνια σαν ευρωβουλευτής με του Γερμανούς Ελεύθερους Δημοκράτες και που θα πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί στην ευρωβουλή αφού η εμπειρία, οι γνώσεις, οι γνωριμίες και οι ικανότητές του θα βοηθήσουν την χώρα μας όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς.

Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και την ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ του Σίμου Τάμογλου για τις φωτογραφίες που μας έδωσε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε Περισσότερες φωτογραφίες στην ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ