Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Βράζει η Βουλή για τις καταγγελίες Ξουλίδου για μίζες - Τι λένε στα πηγαδάκια οι βουλευτές



Άλλοι προσπάθησαν να το διακωμωδήσουν όπως ο 'Αδωνις Γεωργιαδης που σε μεγάλη παρέα γαλάζιων βουλευτών έλεγε «εμείς που στηρίζουμε την κυβέρνηση είμαστε πιο φθηνοί. Κοστολογούμαστε στο 1/3 της τιμής»....

Απευθυνόμενος μάλιστα προς τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή του είπε «εσύ πόσα θες;» για να πάρει την απάντηση: «Θα τολμήσει ποτέ κανείς να πιάσει εμένα για τέτοιο πράγμα; Εγώ δεν είμαι τόσο φθηνός».

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αναλύοντας με πιο σοβαρό τροπο το γεγονός τονίζουν οτι «με το κλίμα που παει να δημιουργηθεί δυσκολεύεται πολύ η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας».

Την ίδια ώρα στο ίδιο έργο θεατές και πάλι βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο εσωτερικό των οποίων ξέσπασε νέο κύμα συγκρούσεων με αφορμή την αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του κόμματος αλλά και το... ξεκατίνιασμα μεταξύ βουλευτών.

Αρχικά ήταν η αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου ο οποίος είπε ότι «υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά».

Μετά η Σταυρούλα Ξουλίδου σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή πήρε τη σκυτάλη και αποκάλυψε ότι είναι αυτή στην οποία έγινε η πρόταση για την οποία μιλούσε ο κ. Καμμένος. «Γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», υποστήριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Από την άλλη, η κ. Ξουλίδου προχώρησε το θέμα και «κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει "δωροδοκηθεί" για την εκλογή του Προέδρου».

Ο Παναγιώτης Μελάς έκανε παρέμβαση στην εκπομπή ζητώντας από την κ. Ξουλίδου να ονοματίσει το άτομο που έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση ωστόσο εκείνη το αρνήθηκε.

Σε επικοινωνία που είχε το Νewsit με τον κ. Μελά, ο βουλευτής εμφανίστηκε έτοιμος εντός της ημέρας να προσέλθει στον εισαγγελέα και να καταθέσει μήνυση κατά της κας Ξουλίδου ζητώντας του να ονοματίσει το άτομο που της έκανε την πρόταση.

Ο κ. Μελάς εκφράζει και άλλες απορίες καθώς όπως λέει «πριν δέκα μέρες η κα Ξουλίδου μας αποκάλυψε στη συνεδρίαση της Κ.Ο. ότι δέχτηκε αυτή την χρηματική πρόταση. Δεν ανέφερε όμως ότι τις αποκάλυψαν ότι έγινε και σε εμένα πρόταση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το είπε στην Κ.Ο. και επέλεξε να το πει στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτά είναι αθλιότητες».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος προ λίγων ημερών κατέθεσε στον εισαγγελέα με αφορμή τις καταγγελίες του Νίκου Κωνσταντόπουλο για «αργυρώνητους» βουλευτές και έχει σημασία αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ενώπιον της δικαιοσύνης αυτές τις καταγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ