Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Μας απογοητεύσατε κ. Δημητριάδη

Είμαστε πολλοί αυτοί που πιστεύαμε και πιστεύουμε ακόμη πως ο κ. Δημητριάδης ήταν ένας πάρα πολύ καλός δήμαρχος για την Αλεξάνδρεια, αλλά και το Πλατύ πιο παλιά. Αυτό δεν αλλάζει. Είχε τον τρόπο, την επιμονή και την υπομονή να κερδίζει πιστώσεις για τον δήμο και να κάνει έργα, σε καιρό αυστηρής λιτότητας μάλιστα, κάτι που το παραδέχονται κατ’ ιδίαν, ακόμη και οι αντίπαλοί του....

Όμως όσο η υπόθεση της αγοράς του δημαρχιακού αυτοκινήτου που αποσύρθηκε και στην συνέχεια αγοράστηκε από αυτόν, ήταν κάτι που απογοήτευσε πολλούς από τους οπαδούς του.
Το ότι ή όλη διαδικασία και η αγορά από τον κ. Δημητριάδη ήταν τυπικά νόμιμη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Μετά την ήττα του στις εκλογές, πιστεύουμε πως δεν θα έπρεπε να κινήσει διαδικασίες απόσυρσης του αυτοκινήτου, αφήνοντας την στην νέα διοίκηση να αποφασίσει γι' αυτό.
Το κυριότερο όμως είναι πως αυτό το αυτοκίνητο θα μπορούσε να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε πολίτης εκτός από τον κ. Δημητριάδη και αν έπρεπε, αυτός, να αγοράσει κάποιο αυτοκίνητο θα μπορούσε να ήταν ένα οποιοδήποτε εκτός από το συγκεκριμένο για ηθικούς λόγους και μόνο.
Είναι σίγουρα κάτι που απογοήτευσε πολλούς, αν όχι όλους τους ανθρώπους που τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε και που ακόμη και τώρα πιστεύουμε πως επί 12 χρόνια υπήρξε ένας άριστος δήμαρχος.

Κρίμα…

1 σχόλιο:

  1. Σε λίγες μέρες θα νοιώσετε μεγαλύτερη απογοήτευση , υπομονή θα τρίβεται τα μάτια σας!! Αυτό με την Μερσεντές είναι πταίσμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ