Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ στον κόσμο της



Εδώ ο κόσμος χάνεται… Στον κόσμο της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και προφανώς ευρισκόμενη ακόμη στην προεκλογική περίοδο με μακροσκελή ανακοίνωσή της ζητάει μεταξύ άλλων:
1.Την ΑΜΕΣΗ κατάργηση των μνημονίων και όλων των εφαρμοστικών Νόμων.
2. Την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει η χώρα μας προς όφελος του λαού και της κοινωνίας.
Πριν λίγο καιρό πολλοί θα επικροτούσαν την ανακοίνωση της αλλά τώρα κάποιος πρέπει να τους πει να ξυπνήσουν. Πάμε για χρεοκοπία, παραδεχόμαστε πως είμαστε στο έλεος των δανειστών, αποτέλεσμα της υπερήφανης διαπραγμάτευσης, αλλά αυτοί εκεί.
Άντε καλά κι εμείς μαζί τους, αλλά μήπως η προσγείωση στην πραγματικότητα θα ήταν καλύτερη… μήπως κάποιοι θα πρέπει να κάνουν κάτι για να ξελαμπικάρει το μυαλό τους. Εδώ ο πολύς (!) Βαρουφάκης ομολογεί το οικονομικό ξεγύμνωμα και μας λέει πως για λίγα δις δεν θα μας αφήσει η Ευρώπη να χρεοκοπήσουμε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ ονειρεύεται τα στραβά της τα δυο.
Ας δούμε και τα υπόλοιπα αιτήματα της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έτσι για την ιστορία:

3. Την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των αντιασφαλιστικών και αντεργατικών μέτρων που ψηφίστηκαν κατά την πενταετή περίοδο των μνημονίων και της τρόικα.
4. Την ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή του φορολογικού συστήματος της χώρας μας, ώστε να μπει ένα τέλος στη φοροδιαφυγή, τη φοροαποφυγή, την φοροκλοπή που επιβάρυνε εξοντωτικά μόνο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους σε αντίθεση με την οικονομική ελίτ που απολάμβανε τα προνόμιά της.
5. Την ΠΡΟΩΘΗΣΗ όλων των αναγκαίων ρυθμίσεων για την κατοχύρωση της μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και την κατάργηση όλων των μορφών «ελαστικής απασχόλησης».

Τα άλλα που διεκδικεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ