Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Με τις ευχές κάποιων η δράση των αναρχικών;


Συνειδητά ή όχι, αδιάφορο, οι συνεχόμενες προκλήσεις των αναρχομπαχαλάκιδων τελούν συναισθηματικά, υπό την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ και τυπικά, όσο παράδοξο και αν ακούγεται και υπό την κάλυψη του κοινοβουλίου, αφού η πρόεδρός του δικαιολόγησε τον αποκλεισμό της βουλής χαρακτηρίζοντας την σαν μια απλή ειρηνική διαμαρτυρία.
Η τοποθέτηση της προέδρου της βουλής, της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, και κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος δείχνουν ξεκάθαρα αυτή την τάση.
Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τις, τουλάχιστον αστείες, δικαιολογίες αλλά είναι σίγουρο πως οι εξελίξεις αυτές και ο θόρυβος που προκαλούν, αποσπά την προσοχή της κοινής γνώμης από τις διαπραγματεύσεις με την ΤΡΟΪΚΑ, τους θεσμούς όπως τους λένε, που βρίσκονται σε αδιέξοδο, με ευθείες τις αναφορές σε χρεοκοπία.
Θα πούμε και θα διαβάσουμε πολλά, αλλά ας μην ξεχνάμε πως όλη αυτή η κλιμάκωση των καταλήψεων από τους «αγαπημένους» τις κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι ότι πρέπει για τα κυβερνητικά αδιέξοδα, για να μην πούμε πως δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως όλα γίνονται ακριβώς για να καλυφθούν αυτά τα αδιέξοδα.
Ο Θεός σῴζοι την Ελλάδα, γιατί αν περιμένουμε από την κυβέρνηση, την Κωνσταντοπούλου, τον Πανούση, τον Βούτση ή τον Σκουρλέτη θα καούμε…
(Το σῴζοι είναι σωστά γραμμένο και είναι στην Ευκτική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ