Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΕΠΑΜ: Το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, παγκόσμιο μήνυμα εθνικής ανεξαρτησίας

Χωρίς σχόλια, όπως πάντα, άσχετα με προσωπικές απόψεις, που μπορεί να διαφοροποιούνται, προβάλουμε κείμενα ή και ανακοινώσεις Κινήσεων, Σωματείων, Φορέων κλπ, καθώς και φυσικών προσώπων χωρίς λογοκρισία και σχόλια. Αρκεί βέβαια να κινούνται στα όρια της ευπρέπειας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν θα ασχοληθούμε με αυτές, κατά προτίμηση άλλη μέρα, αν φυσικά κρίνουμε πως πρέπει να το κάνουμε.

Το συντριπτικό αποτέλεσμα υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 6ης Ιουλίου 2015, γράφει καινούργια σελίδα αντίστασης στη νέα ελληνική ιστορία.
Είναι ένα τεράστιο, παγκόσμιο μήνυμα, στην πορεία ενός περήφανου λαού για την υπεράσπιση της πατρίδας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Κόντρα σε κάθε εκτίμηση και ενάντια στην καταιγιστική επίθεση από τα συστημικά ΜΜΕ και το ντόπιο και ξένο κυρίαρχο σύστημα, που βάλθηκαν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό με τον αήθη εκβιασμό περί εξόδου από την ευρωζώνη και παρά την ανύπαρκτη προστασία από την κυβέρνηση, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έδωσε την απάντησή της.

Το χθεσινό δημοψήφισμα απέδειξε ότι ο λαός μας είναι περισσότερο ώριμος από ποτέ να τελειώνει δια παντός με κάθε σκέψη υπαναχώρησης. Να τελειώνει μια και καλή με τις πολιτικές άγριας λιτότητας και εξαθλίωσης.
Να σηκώσει το βάρος της διεκδίκησης της ίδιας του της χώρας, απέναντι στην εκποίηση και το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. 
Να βάλει οριστικό τέλος στις τακτικές εκβιασμού του ευρωπαϊκού και διεθνούς διευθυντηρίου, σηκώνοντας την σημαία της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας πολύ ψηλότερα από κάθε επίσημη εκπροσώπησή του.

Δυστυχώς ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας στο διάγγελμα του μετά το δημοψήφισμα, φαίνεται να μη διαισθάνεται το σαφέστατο μήνυμα της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού. Η εμμονή του στην επίτευξη βιώσιμης λύσης με τους δανειστές εντός του ασφυκτικού πλαισίου της ΕΕ, φανερώνει την αδυναμία του να διαχειριστεί την καθαρή και αδιαμφισβήτητη υπέρβαση του ίδιου του λαού, που συμπυκνώνεται στο μεγάλο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος.

Σε κάθε περίπτωση το ΕΠΑΜ, διαισθανόμενο την λαϊκή επιταγή και την κρισιμότατη ιστορική συγκυρία, θα σταθεί απέναντι σε κάθε μεθόδευση υπαναχώρησης. Με την ίδια δύναμη που ενίσχυσε το φρόνημα κάθε έλληνα πολίτη στην κατοχύρωση του ΟΧΙ, θα σταθεί εμπόδιο στην καπηλεία της απόφασης της συντριπτικής πλειοψηφίας, για κάθε είδους ανέντιμο συμβιβασμό απ’όποιον κι αν την απεργάζεται.

6/7/2015

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ