Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου για τη νομοθεσία των ΑΜΕΑ


Φυσικά και το κυρίως θέμα δεν είναι το παιδί της γνωστής ηθοποιού, αλλά η αφορμή για να δούμε προβλήματα και θέματα τα οποία πιθανά δεν περνούσαν από την σκέψη μας, αλλά ταλανίζουν πολλές οικογένειες με αγγελούδια που η ζωή από δικό της καπρίτσιο τους στέρησε το βασικότερο αγαθό, την υγεία.
Η αλλαγή της νομοθεσίας για τις θεραπείες των ΑΜΕΑ επιβαρύνει πλέον τις οικογένειές τους οικονομικά, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί έντονες αντιδράσεις. Η Νένα Χρονοπούλου ξέσπασε μπροστά στις κάμερες για το θέμα, αναφέροντας τα εξής:
 «Είμαι περήφανη για τον Χρήστο, δεν τον κρύβω. Το παιδί μου, δεν έκρυψα ποτέ ότι είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Εγώ προσπαθώ να το κάνω καλά και ξαφνικά είδα το κράτος δικαίου και πρόνοιας να θέλει να μου το πάει 12 χρόνια πίσω. Αυτά δε μιλάνε κύριοι κι εμείς προσπαθούμε να τα κάνουμε να μιλήσουν κι εσύ κύριε Πολάκη λες όχι δεν θα μιλήσει, θα μιλήσει ρε άνθρωπε. Δεν είσαι άξιος εσύ να αφήσει τα παιδιά μας μουγκά…. Δεν ντρεπόμαστε για την αναπηρία, δεν την διαλέξαμε, ξαφνικά μας συνέβη, τελειώσαμε. Άρχισα να φοβάμαι το θάνατο, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το παιδί μεγαλώνει και είναι δύσκολα τα πράγματα, τότε συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να πεθάνω πια.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ