Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Εκδρομή του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Μελισσότοπου Καστοριάς



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων θα πραγματοποιήσει μονοήμερη προσκυνηματική επίσκεψη την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Μελισσότοπου Καστοριάς.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί  από το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας , με σκοπό την έγκαιρη άφιξη στο Μοναστήρι για τον εκκλησιασμό των προσκυνητών. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στη Μονή και ενημέρωση για τα ιστορικά της στοιχεία.
Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για  το Λέχοβο όπου θα γευματίσουμε στο Κατάστημα «ΤΟ ΣΤΕΚΙ».
Η  τιμή συμμετοχής είναι δέκα (10) Ευρώ κατ’ άτομο. Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στην επίσκεψη είναι η 5η Μαΐου 2016 . Όσα από τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου , με τις οικογένειές τους επιθυμούν να λάβουν μέρος παρακαλούνται να το δηλώσουν έγκαιρα στον Πρόεδρο ή στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου στα τηλέφωνα που βρίσκονται στο  κάτω μέρος του εγγράφου.
Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά δήλωσης συμμετοχής και καταβολής του αντιτίμου.
Μέσο μεταφοράς θα είναι λεωφορείο 50 θέσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                  ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τηλέφωνα για συνεννόηση :
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  6944445115                                             ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ   6972457012

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   2333503416

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ