Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας μίλησε στο Ράδιο Αλεξάνδρεια


Συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης έδωσε ο κ. Γκαβαρδίνας.
Είπε αρκετά και ενδιαφέροντα.
Στον δήμο βρίσκονται σε εξέλιξη προγράμματα 30 εκατ ευρώ, μεταξύ των οποίων η ανάπλαση της πόλης της Αλεξάνδρειας, ο βιολογικός καθαρισμός και η βελτίωση της ύδρευσης...
 στο Πλατύ, η αποπεράτωση του πνευματικού κέντρου, και άλλα μικρότερα σε όλο τον δήμο.
Για την αντιπαράθεση ορισμένων της πλειοψηφίας με τον κ, Ι. Χαλκίδη και για τα όσα ακούγονται εξέφρασε την πεποίθηση πως δεν θα επαναληφθούν και πως η όποια αντιπαράθεση θα γίνεται για το καλό του δήμου.
Για την στρατιωτική συμπεριφορά που του καταλογίζουν, ανέφερε πως αποσκοπεί στην συνεργασία και όχι στην πειθαρχία.
Ανήγγειλε περιορισμένες αλλά αναγκαίες προσλήψεις για την καλύτερη λειτουργία του δήμου, όταν ο νόμος το επιτρέψει, την δημιουργία δημοτικής αστυνομίας, την τήρηση του νόμου για τα παρανομούντα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την εξυπηρέτηση του πολίτη, κατά προτεραιότητα. Δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τον δήμο αφού επιλέγει την σύνταξη του από τον στρατό.
Γενικά ήταν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη και περισσότερα θα έχουμε το βράδυ ή αύριο.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ..
    ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΣΘΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΟΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ,ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 2400ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΧΥΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ