Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Μπουνιές στην Ουκρανική βουλή, εδώ;


Εμείς αυτά τα περάσαμε την 10ετία του 60, τότε που το επίπεδο των πολιτικών μας ήταν αρκετά χαμηλό ώστε να πλακώνονται στο ξύλο. Στην...  εποχή μας το επίπεδό τους ανέβηκε, δυστυχώς πάρα πολύ, τόσο ώστε να μας έχουν καταληστέψει και όταν τους το λες να σε αποστομώνουν απαντώντας πως σε… τέτοιο επίπεδο δεν μπορούν να συζητήσουν. Χίλιες φορές πολιτικοί της 10ετίας του 60 ή σαν τους σημερινούς Ουκρανούς παρά σαν τους σημερινούς δικούς μας!!!

Εντάξει… ξέρω πως την εποχή εκείνη είχαμε και Μητσοτάκη, αλλά… καμιά εποχή δεν είναι τέλεια!!!

Για την ιστορία τώρα, καυγάς ξέσπασε στο ουκρανικό κοινοβούλιο μεταξύ βουλευτών οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία, βουλευτές του κόμματος του Βίκτορ Τιμοσένκο προσπάθησαν να εμποδίσουν καθιστική διαμαρτυρία βουλευτών της αντιπολίτευσης ενάντια στην δίωξη της πρώην πρωθυπουργού και πλέον ηγέτιδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ουκρανίας Γιούλιας Τιμοσένκο. Για τη Τιμοσένκο διεξάγεται έρευνα για κατάχρηση δημοσίου χρήματος και της έχει ζητηθεί να εγκαταλείψει το Κίεβο.                                                                                      Άντε παιδιά της Ουκρανίας, κουράγιο κάποτε θα φτάσετε και στο δικό μας υψηλό επίπεδο!!! Και που το ξέρετε… ίσως και στο ΔΝΤ, αν ανέβει πολύ το επίπεδο σας!!!                                                                                         

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ