Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΉ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ;


Σε λίγες μέρες θα εκλεγεί ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο Αλεξάνδρειας. Απ’ ότι μαθαίνουμε η πρόθεση τα πλειοψηφίας είναι η ψήφιση του κ. Καρέλη. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραίτηση του να έχει προηγηθεί της εκλογής του αλλιώς εκτός του ότι θα είναι άκυρη, θα είναι και ένα βαρύτατο ατόπημα...
 Άλλη προϋπόθεση είναι να έχουν εξασφαλισθεί άλλες δυο ψήφοι, ώστε να συγκεντρωθεί ο μαγικός αριθμός 22 που απαιτείται κάτι που προϋποθέτει την συγκατάθεση των κκ Τσιάπλα και Αλευρά.. Και είναι απαραίτητο αυτό αφού ο Καλλικράτης προβλέπει δυο μόνο ψηφοφορίες και πάντα με πλειοψηφία 2/3 άρα με 22 ψήφους, εκτός αν κάτι τροποποιήθηκε και δεν το γνωρίζουμε.
Φυσικά το καλύτερο θα ήταν η επιλογή ενός προσώπου με ευρύτατη συναίνεση, κάτι που φαντάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.
Δεν ξέρουμε αν είναι προεκλογική «υποχρέωση» η εκλογή Καρέλη στην θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αλλά το καλύτερο θα είναι να βρεθεί ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ για την εκλογή στην θέση αυτή.
Όχι πως η επιλογή του κ. Καρέλη θα είναι πρόβλημα, γιατί και σοβαρός και αξιόλογος είναι και πιστεύουμε πως αν αυτός είναι ο εκλεκτός του Δ. Σ. θα λειτουργήσει άψογα. Δύσκολα όμως να είναι αποδεκτός από την παράταξη του κ. Γκιόνογλου λόγω της αχαρακτήριστης στάσης της πλειοψηφίας στην εκλογή Ι Χαλκίδη. Αν βέβαια ή μείζων αντιπολίτευση το ξεπεράσει και συναινέσει ακόμη καλύτερα.
Και το κυριότερο όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο, αφού εκεί τους στείλαμε μα διοικήσουν τον δήμο και όχι να εκτονώσουν τα όποια απωθημένα έχουν.
Και το λέμε αυτό γιατί μετά τα γαϊδούρια και τις κόντρες, μας μετέφεραν πως οι πέραν του ποταμού έχουν την διάθεση να συνεχίσουν την κόντρα τους με τον βουλευτή κ. Χαλκίδη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ