Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ


Όταν ο κ. Σμάγκι, χαρτογιακάς της ΕΚΤ, ρωτήθηκε από τους FT αν το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο, δεν δίστασε ούτε στιγμή ν' απαντήσει ότι "ναι, είναι". Το ελληνικό κράτος κατέχει μια από τις μεγαλύτερες...

στην Ευρώπη περιουσίες, είπε με σιγουριά, παπαγαλίζοντας το νούμερο που είχαν ήδη επεξεργαστεί οι γκάνγκστερ της ντόπιας κυβέρνησης, γύρω στα 300 δις ευρώ δηλαδή, πάνω κάτω στο ύψος που ήταν το χρέος ...χτες.
Τα 50 δις είναι μόνο η πρόγευση. Ένα πρώτο πείραμα, μια βολιδοσκόπηση για το πώς θα προχωρήσει η δουλειά παραπέρα. Και όταν λέμε δουλειά, το εννοούμε: Μίζες+προμήθειες για όσους, λίγους και εκλεκτούς, πρωτο-βρεθούν στο σταυροδρόμι της μοιρασιάς. Με τόση προϊστορία στο άθλημα, θα ήταν τουλάχιστον αφέλεια αν πιστεύαμε ότι τώρα τα πράγματα θα μπορούσαν να ήτανε αλλιώς.
Περισσότερα http://e-parembasis.blogspot.com/ 

16 σχόλια:

  1. Ο ύπνος τών Λαών είναι πολύτιμος γιά τους Παγκόσμιους Άρχοντες Σιωνιστές τής Νέας Τάξης. Ελληνικέ Λαέ ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαέ ψάξε και διάβασε γιά τό Σύνδρομο ΤΙΝΑ (THERE IS NO ALTERNATIVE).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόβατα τών κομμάτων ξυπνήστε, ψάξτε και διαβάστε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε αυτήν ανήκει και ο Τρισέ. Η γραμμή είναι κοινή. Λαέ πάψε να είσαι κομματόσκυλο, ξύπνα γιά να έχουν ανθρώπινο μέλλον τα παιδιά που εσύ ανεύθυνα τα γέννησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Έξυπνος αναγνωρίζει πάντα το λάθος του, ο Πονηρός δικαιολογείται πάντα γιά το λάθος του, ενώ ο Ηλίθιος επιμένει πάντα στο λάθος του.ρός δικαιολογείται πάντα γιά το λάθος του, ενώ ο Ηλίθιος επιμένει πάντα στο λάθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νέα Τάξη τών Παγκόσμιων Αρχόντων Σιωνιστών θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων, με κάθε τρόπο. Ξύπνα Λαέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Τράπεζες δάνειζαν 9 φορές το Κεφάλαιο που είχαν, το 1 Ευρώ που είχαν το δάνειζαν 9 φορές, δάνειζαν χρήμα στα χαρτιά, χρήμα που κανένας δεν το έπιασε στα χέρια του ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 30 χρόνια ο Λαός αδιαφορούσε γιά την Χώρα μας και γιά το μέλλον τών παιδιών του, τον είχαν κάνει κομματόσκυλο και κοίταζε το βόλεμά του και ενδιαφερόταν μόνο γιά τις ποδοσφαιρικές ομάδες και γιά τα ριάλιτυ τών Πανελλαδικών τηλεοπτικών καναλιών τού Συστήματος που στόχο έχουν την αποβλάκωση τού Λαού με κάθε τρόπο, το Σύστημα θέλει τον Λαό παθητικό στα πάντα, να μη σκέπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λαός μας 30 χρόνια έπασχε από Διανοητική Τεμπελιά, ήρθε ο καιρός που πρέπει να θεραπευθεί γιά να έχουμε ανθρώπινο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαέ ξύπνα πρίν φτάσει ο μισθός σου στα 250 Ευρώ τον μήνα με 12 ώρες την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήρθε η ώρα που πρέπει να γίνουμε πάλι Όλοι Έλληνες : Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανεγκέφαλε Λαέ ξύπνα. Είναι Βαριά, Βαριά η φούστα τού Τσολιά. Ήρθε ο καιρός που πρέπει να το θυμηθούμε αυτό Όλοι και να το θυμήσουμε σε πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι πολιτικοί να κάνουν κομματικές συγκεντρώσεις μόνο στα ΚΑΠΗ, εκεί υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ. ΚΑΠΗ, εκεί υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοιτάξτε γύρω σας τα χάλια μας σαν Λαός, τα Ελληνόπουλα δεν μιλάνε Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις ενώ αντίθετα τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας ξέρουν σωστά Ελληνικά. Ο Λαός μας ο ίδιος ξεπούλησε την Ελληνική Γλώσσα μας όπως ήθελε το Σύστημα τής Νέας Τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανεγκέφαλοι Έλληνες σάς απασχολούσε το ποδόσφαιρο τόσα χρόνια και αδιαφορούσατε γιά την Χώρα μας, να πάτε τώρα στις ποδοσφαιρικές ομάδες γιά να σάς ταίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι εσείς που ψηφίζατε 30 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αυτοκτονείστε τώρα εάν έχετε φιλότιμο γιά να καθαρίσει η Ελλάδα από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ψάξτε και διαβάστε ότι η Λευκή Ψήφος είναι Έγκυρη. Μη επιλέγετε την αποχή από τις εκλογές γιατί αυτή το βολεύει το Σύστημα, δεν το βλάπτει. Ψάξτε και μάθετε τι γίνεται εάν οι κάλπες βγάλουν 50 % Λευκά Ψηφοδέλτια Σύν Μία Λευκή Ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ