Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι περισσότεροι δήμαρχοι δεν θέλουν τον συμπαραστάτη του δημότη!!!


Είναι θέμα κρίσης και τοποθέτησης. Μιλάμε για τον συμπαραστάτη του δημότη. Οι  δημοτικές αρχές, θέλουν τον συμπαραστάτη του δημότη, φίλα προσκείμενο προς αυτούς, επειδή πιστεύουν πως έτσι θα αποφεύγουν εμπόδια, κριτικές και ελέγχους, η αντιπολίτευση επειδή πιστεύει, ενδόμυχα, πως αν είναι της αρεσκείας της...

θα αντιπολιτεύεται την δημοτική εξουσία και κάποιοι δεν τον θέλουν επειδή πιστεύουν πως θα είναι ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών. Υπάρχουν οι αδιάφοροι, που λένε καλύτερα χωρίς συμπαραστάτη γιατί γλυτώνουμε και 2-3 χιλιάρικα τον μήνα.
Φυσικά, ο νομοθέτης απαιτεί την επιλογή-εκλογή του συμπαραστάτη και θα δούμε ποιος και πότε θα είναι ο εκλεκτός του δήμου.
Σίγουρα οι δημοτικές εξουσίες και ειδικότερα οι δήμαρχοι, στην συντριπτική τους πλειοψηφεία, δεν τον θέλουν και ας το αρνούνται, αλλά αν το δουν όλοι πιο σφαιρικά και καταλάβουν οι μεν ότι δεν είναι ανεξέλεγκτοι, οι δε πως η δημοτική αρχή δεν ήρθε για να ρημάξει τον τόπο, αλλά για να προσφέρει, τότε εύκολα θα συμφωνήσουν στο πρόσωπο.
Ούτε η δημοτική αρχή, ούτε η αντιπολίτευση, αλλά ούτε και οι υπάλληλοι είναι εκεί για να υπονομεύουν τον δήμο και τον δημότη, άρα λίγη καλή θέληση θέλει και τίποτε άλλο…
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ. 


                      Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό
                                          ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ