Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η ζήλεια χρόνια δεν κοιτά..


Μια Ελληνίδα της Μελβούρνης, 84 ετων προσπάθησε να «σκοτώσει» τον 86χρονο σύζυγό της, επειδή τον ζήλευε. Ο γερος που φαίνεται πως …έπαιζε το ματάκι του, γλίτωσε την επίθεση της συζύγου του, χάρη στην ευστροφία του.
Σύμφωνα με το γιό του ζευγαριού, ο σύζυγος καθόταν στο παγκάκι της αυλής του και ειχε αφήσει τη σύζυγό του να πάει μόνη της για ψωνια…

Μετα την αγορά η γιαγια γυριζε με φορτωμένο το καρότσι του σούπερ μάρκετ και πλησιάζοντας είδε τον άνδρα της να μιλάει με μια καλοστεκούμενη και αρκετά νεώτερη από αυτήν γειτόνισσα.
Μόλις διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της μιλούσε με την «πιτσιρίκα», φούντωσε απο θυμό και άφησε το καροτσάκι σπρωχνοντάς το με οση δύναμη διέθετε να πεσει πάνω στον παππου. Ευτυχώς ο γέρος πήρε είδηση την κίνηση της συμβίας του, άφησε στη μεση τη συζήτηση κι εφυγε απο το παγκάκι όπου προσγειωθηκε το καροτσάκι!! διαφορετικά «‘θα θρηνούσαμε θύματα».
Τωρα ο γερος απειλεί με διαζυγιο αλλα φαινεται πως τα παιδιά τους έπεισαν να μεινουν κάτω απο την ίδια στεγη «για να μη γελάει ο κόσμος».
Σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα με τον πρόεδρο των ηλικιωμένων της περιοχής Οκλυ κ Απόστολο Ζαπάρα, και στην ερωτησή μας άν οι υπερήλικες ζηλεύονται μεταξύ τους απάντησε:

«Δεν θα πω ότι σφάζονται, αλλα πολλές γυναίκες θες απο ζήλεια, θες λογω ηλικίας, απο αβεβαιότητα, δημιουργούν κάποιες σκηνες ζηλοτυπίας αλλα ιδιαίτερα προβλήματα στο Σύλλογο μας (ΚΑΠΗ) δεν έχουμε προς το παρόν..».
«Συχνά όμως έτοιμοι για παρεξήγηση φαινεται ότι ειναι και οι άνδρες, όλων των ηλικιών, αν ιδουν τη σύζυγό τους να χαριεντίζεται με κάποιον άλλον,ανεξαρτητα απο την ηλικία της..»
Αρα η ζήλεια φωλιαζει σε όλες τις ηλικίες και ποτε μην κάνετε αστεία για τα ερωτικά ή τα σεξουαλικά των παππούδων..!!!
ΠΗΓΗhttp://efhmeris.blogspot.com
και http://www.tsantiri.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ