Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Τα κατάφερε τελικά ο ποιο αποτυχημένος μεταπολιτευτικά πρωθυπουργός, παρά της απανωτές γκάφες του να παραμείνει στην εξουσία. Συμπαιγνία ή όχι η συμβολή του Α. Σαμαρά ήταν καθοριστική και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Κατά τα άλλα το θέατρο που παίχθηκε στην βουλή ήταν άνευ προηγουμένου και όλοι αποχώρησαν θεορόντας πως έκαναν το σωστό....

Η ουσία είναι πως η δανειακή σύμβαση θα ψηφιστεί, και πως θα πάμε σε εκλογές τον Μάρτιο, αν βέβαια δεν υπάρξουν και άλλες ανατροπές.
Βέβαια το μέλλον του σαν πρωθυπουργού, εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο, αλλά η θέση του έχει σταθεροποιηθεί και καθόλου απίθανο και να παγιωθεί τις μέρες που έρχονται.
Γενικά όλοι τους ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.
Κυριολεκτικά, «φάγαμε ξύλο» στην Ευρώπη και γελοιοποιηθήκαμε για το τίποτα και φτάσαμε στο ίδιο ακριβώς σημείο που ήμασταν στις 27 Οκτωβρίου, με την 6η δόση να είναι στον αέρα, ενώ τότε ήταν σίγουρη, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι άλλο ουσιαστικά.
Το ΠΑΣΟΚ απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει μίμο του την διακυβέρνηση της χώρας αφού τα κόμματα της αριστεράς και η Ν.Δ. απορρίπτουν οποιαδήποτε συνεργασία η ΔΗ.ΣΥ. μάλλον θα απόσχει και μόνος πρόθυμος υπό όρους είναι ο ΛΑ.Ο.Σ.

SUPER MARKET ΣΤΑΘΗΣ
ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΗΛΙΟΣ
ΤΗΛ 2333063944
ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ