Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η αποθέωση του «διαλόγου» με ξύλο και μπουγέλωμα (βίντεο με όλο το επεισόδιο)


Οι σφαλιάρες έπεφταν σαν βροχή στον ΑΝΤ1, με τον Η. Κασιδιάρη να δέρνει την Λ Κανέλη ζωντανά.
Ήταν η αποθέωση του «διαλόγου», με τις κυρίες Λιάνα Κανέλη (ΚΚΕ) και Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) να αποκαλούν φασίστα και πως θα πάει 500 χρόνια την Ελλάδα πίσω, να αναφέρονται σε προσωπικά του θέματα και ο Ηλίας Κασιδιάρης (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) να πετάει νερό στην δεύτερη και να δέρνει την πρώτη που «σήκωσε χέρι» χτυπώντας τον με κάποια χαρτιά...

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο, καθώς οι δυο γυναίκες προκαλούσαν βρίζοντας τον ανεγκέφαλο τραμπούκο Κασιδιάρη, που έδειξε τον ανδρισμό του μοιράζοντας σφαλιάρες. Αυτά τα ανθρωπάκια θα είναι αύριο στην βουλή σαν εκπρόσωποί μας!
Να τα έχουμε να τα χαιρόμαστε και την Δούρου και την Κανέλη, αλλά κυρίως τον Κασιδιάρη. Όταν δεν μπορούν να ΜΙΛΗΣΟΥΝ αλλά καταφύγουν σε ύβρεις και ξύλο καταλαβαίνουμε τι διάλογο θα κάνουν στη βουλή.
Θέλουμε να πούμε και ένα εύγε στην ΝΕΤ που έδειξε όλο το επεισόδιο με τους διαλόγους, ενώ κάποια κανάλια έδειξαν μόνο το ξύλο
Ένα είναι σίγουρο, συμπεριφορές ακραίες, κυρίως του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, αλλά και προκλητικά προσβλητικές εκφράσεις που αν μη τι άλλο υποτιμούν την νοημοσύνη αυτών που προσπαθούν να μορφώσουν άποψη, θα πρέπει να καταδικαστούν.
Δεν μπορεί ο κάθε τραμπούκος να δέρνει όποιον δεν του αρέσει. Φανταστείτε δηλαδή στην βουλή με την ασυλία που θα έχουν, τι είναι ικανοί να κάνουν οι Χρυσαυγήτες, αλλά και είναι όλοι υποχρεωμένοι, αν δεν μπορούν να δεχθούν, να ανεχθούν αυτούς που ο κόσμος με την ψήφο τους έστειλε στο κοινοβούλιο. Αρέσει δεν αρέσει ο φασισμός της Χρυσής Αυγής δεν είναι λιγότερο επικίνδυνος από τον φασισμό της Δούρου και της Κανέλη που η αντίθετη άποψη, έστω και ακραία θα πρέπει να καεί στην πυρά.
ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!
Το βίντεο είναι από το tsantiri.gr και έχει όλο το επεισόδιο με όλους τους διαλόγους...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ