Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Επιμένει η ΝΔ για το debate διαψεύδοντας τον ΣΥΡΙΖΑ


Επιμένει στην πρότασή της για ντιμπέιτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα «με τους κανόνες που συμφωνήθηκαν» η ΝΔ, με ανακοίνωση του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος Γιώργου Μουρούτη, στην οποία γίνεται επίκληση των μηνυμάτων που αντηλλάγησαν με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά. Διαψεύδοντας τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μουρούτης αναφέρει:...

«Είναι λυπηρό για ένα κόμμα που ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού να ψεύδεται ασύστολα. Ισχυρίζεται ότι έγινε μόνο μία συνάντησή μου με τον κ. Παππά, σήμερα το πρωί, και ότι δήθεν δεν είχε συμφωνηθεί τίποτε. Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, τα sms που αντηλλάγησαν μεταξύ εμού και του κ. Παππά, είναι αδιάψευστος μάρτυρας και των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν και της μεταξύ μας συμφωνίας. Το μόνο που απέμεινε ήταν η ανακοίνωση της συμφωνίας μέσω κοινής δήλωσης των κομμάτων. Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

 Πιο νωρίς ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει για «θρασύδειλη πολιτική στάση» τη ΝΔ στο θέμα του ντιμπέιτ μεταξύ Τσίπρα - Σαμαρά καθώς σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι η ΝΔ αποφασίζει τελικά να ανακοινώσει την προειλημμένη της απόφαση για μη διεξαγωγή ντιμπέιτ, φοβούμενη την προβολή και την αντιπαράθεση των θέσεων μπροστά στον ελληνικό λαό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει «ότι εμείς παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας για διεξαγωγή 2 ντιμπέιτ, ένα με εκπροσώπους όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής και ένα με τον κ. Σαμαρά, στο πλαίσιο ενός ανοιχτού και ζωντανού διαλόγου, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι δύο παράλληλους μονολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ