Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Δημοτική Συνεργασία: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ

fotod5Οι χθεσινές αναρτήσεις στους ιστότοπούς για τη δήθεν εγκατάλειψη του Λιανοβεργίου, είναι μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούν όλοι το έργο που έχει γίνει στους τρεις οικισμούς της περιοχής και να μάθουν οι πολίτες το σχέδιο της δημοτικής αρχής για το μέλλον.
Οι μαθητές της περιοχής χαίρονται εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο σχολείο, που καλύπτει σε μονή βάρδια όλες τις ανάγκες του Λιανοβεργίου, του Παλαιοχωρίου και του Αράχου....

Υπάρχουν πλέον και τα δύο νέα νηπιαγωγεία., ενώ παραδίδεται τώρα και τρίτο, αυτό του Αράχου, που θα είναι σε πλήρη λειτουργία από τη νέα σχολική χρονιά.

Οι παιδικές χαρές της περιοχής είναι όλες καλοσυντηρημένες και οι φωτογραφίες είναι σημερινές και αδιάψευστος μάρτυρας.
Διαθέτουν οι οικισμοί 2 γήπεδα, το ένα από αυτά σύγχρονο στάδιο, με ταρτάν, ανακλινόμενους πυλώνες, κερκίδες και ολοκαίνουργια αποδυτήρια,  για να μπορεί να φιλοξενεί και απαιτητικές διοργανώσεις. Στο άλλο γήπεδο μπήκε πρόσφατα περίφραξη και φωτισμός.


Είναι ώριμη η μελέτη και μπαίνει σύντομα σε εφαρμογή το έργο της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων. Και τα τρία χωριά θα διαθέτουν σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο.

fotod9


fotod14






fotod15

fotod13

fotod12


fotod8


fotod2
fotod4

Λόγω προβλήματος, τις φωτογραφίες παρά το ότι μας εστάλησαν, τις δανειστήκαμε από την ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ του φίλου Σίμου Τάμογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ