Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Καταγγελία Γκυρίνη και απάντηση Δημητριάδη

Καταγγελία και απάντηση περί εκβιασμών είδαν το φως της δημοσιότητας…
Σας τα παραθέτουμε και τα δυο για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας
Η καταγγελία...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ- ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
Όλα περιμέναμε να τα δούμε αλλά τα τελευταία περιστατικά έχουν περάσει κάθε όριο και μας αναγκάζουν να μιλήσουμε ονομαστικά και με στοιχεία. Καταγγέλλουμε την πρακτική της παράταξης που διοικεί το δήμο Αλεξάνδρειας διότι υποθάλπει εκβιαστικές πρακτικές υποψηφίων συμβούλων της με σκοπό να μεταπείσουν ολόκληρες οικογένειες ή και μεμονωμένους συμπολίτες και να τους αναγκάσουν να τους ψηφίσουν.
Με ωμό εκβιαστικό τρόπο υποψήφιος σύμβουλος στην Μελίκη του Δημητριάδη εκμεταλλευόμενος την θέση του σε βιομηχανία της περιοχής απείλησε με σκαιό τρόπο γυναίκες εργαζόμενες στην βιομηχανία ότι αν δεν τον ψηφίσουν θα απολυθούν την Δευτέρα των εκλογών.
Επίσης, εδώ και μέρες σύζυγος υποψήφιας συμβούλου  του Δημητριάδη εκμεταλλευόμενος την θέση του σε κρατική υπηρεσία ασκεί φοβερή ψυχολογική βία σε συμπολίτες που κυρίως είναι επαγγελματίες ότι αν δεν ψηφίσουν και μάλιστα με «σημαδεμένα» ψηφοδέλτια θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα μαζί του.
Επειδή θεωρούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι μόνο ένα κλάσμα των όσων συμβαίνουν και απ΄ όσο γνωρίζουμε συμβαίνουν πολλά ανάλογα θα πρέπει να πούμε με απόλυτο και σαφή τρόπο ότι ως παράταξη σήμερα και ως αυριανή διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας αύριο θα επιληφθούμε όλων αυτών των περιπτώσεων και θα κινηθούμε για να προστατεύσουμε αυτούς τους συμπολίτες που έπεσαν θύματα αυτών των εκβιαστικών πρακτικών.
Επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα του κράτους για να κινηθούν οι ανάλογες διαδικασίες και οι εκβιαστές των συμπολιτών να τύχουν των συνεπειών που τους αναλογούν.
Το γραφείο τύπου

Η απάντηση
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ
Όσο πλησιάσει η ώρα της αλήθειας, τόσο τελειώνουν τα επιχειρήματα και αυξάνουν οι αόριστες καταγγελίες η λάσπη, η σκανδαλολογία της παράταξης Γκυρίνη. Χθες ήταν η σειρά του δημο-διδάσκαλου να θυμηθεί σκάνδαλα προηγούμενων 10ετιών, χιλιογραμμένα και χιλιοειπωμένα από τον ίδιο, κουραστικά όσο και η παρουσία του στα δημοτικά πράγματα.
Σήμερα "χτύπησε" ο κ. Γκυρίνης με τις "εγκυρότατες" καταγγελίες για... κάποιον υποψήφιο στη Μελίκη που απειλεί... κάποια σύζυγο κάποιου υποψήφιου -το πού ακριβώς το ξέχασε- η οποία ασκεί ψυχολογική βία, πολύ συγκεκριμένα πράγματα δηλαδή. Η λάσπη στον ανεμιστήρα. Η χειρότερη ψυχολογική βία κ. Γκυρίνη είναι να περνά κανείς μαζί σας ολόκληρη προεκλογική περίοδο.
Ποιος θα έχει σειρά αύριο; Μάλλον... κάποια συμπεθέρα κάποιου μπατζανάκη κάποιου υποψηφίου στο Πλατύ.
Ευτυχώς η Κυριακή είναι κοντά και θα τελειώσει ο τραγέλαφος.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ