Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ… !!! ..... ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ….,

Του Χρήστου Ξανθοπουλου, προπονητή καράτε
Αγαπητοί γονείς που σκέφτεστε να εγγράψετε το παιδί σας σε μία σχολή ή σύλλογο που εξασκεί το άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ για τη ασφάλεια του παιδιού σας και την αναγνωρισμένη εξέλιξη του στο καθεαυτό άθλημα του καράτε θα πρέπει να ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ να σας επιδεικνύει ο εκάστοτε προπονητής, -ές:...
1) την επίσημη αναγνώριση τους από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (Dan από την ΕΛΟΚ)
2) την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ως προπονητού, -ών για το άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ και όχι παρεμφερούς αθλήματος ή πολεμικής τέχνης όπως kung fu, ziu zitsou , taekwondo, παγκρατίου ή Okinawa te tai karate do , fu jo pai , Okinawa karate κτλ σφραγισμένη από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού με την σφραγίδα του ελληνικού κράτους
3) τον αριθμό του συλλόγου με τον όποιο είναι ενταγμένος ο συγκεκριμένος σύλλογος στην ΕΛΟΚ . Μόνο τότε ο αθλητής μπορεί να λαμβάνει μέρος σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά & Παγκόσμια Πρωταθλήματα Καράτε, να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε και να έχει τις απολαβές (μοριοδότηση) για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το άθλημα του καρατε..

Οποιοσδήποτε σύλλογος που χρησιμοποιεί τη λέξη καράτε στην επωνυμία του δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ενταγμένος και στην Ελληνική ομοσπονδία καράτε και δεύτερον εάν εξασκεί το καράτε χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις το κάνει παράνομα και καταχρηστικά χωρίς την έγκριση της ΕΛΟΚ.

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΡΑΤΕ
THΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΡΑΤΕ
ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 3 Dan ΕΛΟΚ

περισσότερες πληροφορίες τηλ 6972286289, 6971755907, elok.gr .



SHOTOKAN KARATE ΠΛΑΤΕΟΣ
Εδώ και 20 συνεχή χρόνια λειτουργεί ο αθλητικός σύλλογος καράτε πλατέος προσφέροντας αθλητικό και κοινωνικό έργο γυμνάζοντας και εκπαιδεύοντας αθλητές όλων των ηλικιών.
Προνοείστε για τα παιδιά σας τώρα, προσφέροντάς τους μια δραστηριότητα η οποία βελτιώνει θεαματικά την σωματική και ταυτόχρονα την ψυχική τους υγεία, ενώ παράλληλα τους παρέχει μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας κατά των δεινών που πλήττουν τους νέους σήμερα όπως η αδράνεια και η έλλειψη ενδιαφερόντων με όλα τα γνωστά επακόλουθα.
Το Καράτε διαμορφώνει χαρακτήρα πειθαρχημένο, δυναμικό, ομαδικό, συγκρατημένο, ανεξάρτητο, ταπεινό και ισορροπημένο. O σεβασμός προς τον αδύναμο, η αξιοκρατία, η ανταμοιβή της προσπάθειας μέσω διακρίσεων, αλλά και η κοινωνικοποίηση του, βοηθάει το παιδί να ξεπεράσει φόβους και ανασφάλειες τόσο απέναντι σε άλλους όσο και απέναντι στον εαυτό του.
Στο Shotokan Karate ο εγωισμός δεν έχει θέση. Αντίθετα η τόνωση της αυτοπεποίθησης, ο σεβασμός στον εαυτό μας και τους άλλους, η πίστη στις δυνατότητές μας και η προσπάθεια διαρκούς αυτοβελτίωσης είναι ο μοναδικός στόχος.
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι μικροί καρατέκα είναι στην πλειοψηφία τους άριστοι μαθητές, κοινωνικά παιδιά και πάνω από όλα ευγενικά. Το καράτε μαθαίνει στο παιδί πως ότι κερδίζεται με προσπάθεια και κόπο, είναι δικό τους για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ