Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Θανατική ποινή αντιμετωπίζει ο αποκεφαλιστής της Οκλαχόμα

Στις ΗΠΑ δεν αστειεύονται και όταν επιβάλλουν ποινή, δεν κάνουν εύκολα πίσω. Η θανατική ποινή, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν παίρνεται εύκολα πίσω ή όταν λένε ισόβια το εννοούν και ο καταδικασμένος τα εκτίει. Δεν βγαίνει έξω μετά από λιγα χρόνια για να συνεχίσει το εγκληματικό του έργο...
Για να πάρει χάρη θα πρέπει η μεταμέλειά του να είναι αποδεδειγμένη και όχι απλά λόγια.  
Έτσι λοιπόν, έως και τη θανατική ποινή μπορεί να αντιμετωπίσει ο άνδρας ο οποίος την περασμένη εβδομάδα...

 δολοφόνησε και αποκεφάλισε γυναίκα συνάδελφό του, μέσα στο εργοστάσιο όπου εργάζονταν, στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών.


Την Τρίτη, οι εισαγγελικές Αρχές απήγγειλαν σε βάρος του 30χρονου Άλτεν Νόλεν κατηγορίες για δολοφονία και για την επίθεση εναντίον μιας δεύτερης συναδέλφου του, την οποία τραυμάτισε με μαχαίρι.

«Έχω μια κατηγορία για δολοφονία που θα διώξω σθεναρά. Είναι πολύ πιθανό να ζητήσω τη θανατική ποινή», δήλωσε ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, Γκρεγκ Μάσμπερν.

Παρά το διεθνές ενδιαφέρον που έχει προσελκύει η υπόθεση, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως αιτία του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι ο Νόλεν είχε μόλις τεθεί σε διαθεσιμότητα στη δουλειά, και δεν συνδέεται με θρησκευτικά κίνητρα.
Δείτε ακόμη

Τζιχαντιστές απελευθέρωσαν αιχμάλωτο στρατιώτη στο Λίβανο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ