Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Σάλος στα social media με την είδηση της “σύλληψης” Μπόμπολα. Πλήρωσε και… ξέμπλεξε


Μια εντυπωσιακή είδηση κυκλοφόρησε από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, με τη σύλληψη ενός μέλους της οικογένειας Μπόμπολα, με την κατηγορία της φοροδιαφυγής, στο πλαίσιο της έρευνας για τη λίστα Λαγκάρντ.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για τον Φώτη Μπόμπολα, που “τρέχει” το εκδοτικό κομμάτι της οικογενειακής επιχείρησης, στη συνέχεια κάποιοι μίλησαν για απλή συνωνυμία με κάποιον άλλο “Φώτη Μπόμπολα”, και στη συνέχεια η είδηση διορθώθηκε, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον Λεωνίδα Μπόμπολα.

Ο τελευταίος είναι ο επικεφαλής του “Άκτορα”, και σύμφωνα με τη σχετική ειδησεογραφία συνελήφθη ενώ βρισκόταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τους συνηγόρους του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν, η υπόθεση αφορούσε φοροδιαφυγή ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η είδηση, όπως αναμενόταν, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων στα social media.

Νεώτερες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας παρουσιάστηκε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, και στη συνέχεια ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως μετέδωσε η Ιωάννα Μάνδρου στην εκπομπή “Αταίριαστοι” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, σε βάρος του Λεωνίδα Μπόμπολα ασκήθηκε ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή.


Αργότερα, μεταδόθηκε η είδηση ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας κατέβαλε την προκαταβολή που απαίτησαν οι αρχές (1.8 εκατομμύρια ευρώ), και έτσι η εκκρεμότητά του έληξε, καθώς αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ