Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Αλλοδαποί οι μισοί συλληφθέντες στα επεισόδια της Πέμπτης


Την ώρα που στη Βουλή ψηφίζονταν το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη η συγκέντρωση κατά των Μνημονίων σημαδευόταν από φωτιές και σοβαρά επεισόδια.

Οι συγκρούσεις των αντιεξουσιαστών με τους αστυνομικούς κράτησαν πολύ ώρα με βόμβες μολότοφ, πέτρες, χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης να πέφτουν «βροχή». Εκείνη την ώρα, μία ομάδα αλλοδαπών γέμιζε με γκράφιτι και συνθήματα τον σταθμό του μετρό στο Θησείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις γερμανοί, δύο γάλλοι, ένας αυστραλός, ένας ουκρανός, ένας ολλανδός και τρεις πολωνοί.


Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά από την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα - ανάμεσά τους ένας ιταλός και ένας αλβανός - οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ