Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Απίστευτο το μέγεθος της αριστερής απάτης!


Δεν ξέρουμε αν αισθάνεστε περήφανοι αλλά έχουν σκιστεί τα Μνημόνια και έχουν εκδιωχθεί από την Ελλάδα οι άθλιοι τύποι που συγκροτούν το ΔΝΤ.

Αν διαβάσετε μια επιστολή του Τσακαλώτου που παρακαλάει την Λαγκάρντ να του δώσει δάνειο και την ικετεύει να έρθουν οι εκπρόσωποί της στην Ελλάδα, όλα αυτά είναι ψέμα. Είναι συνωμοσία των δεξιών, του κεφαλαίου, των Νεφελίμ και των Ελ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν υποχωρεί. Μια κυβέρνηση της αριστεράς ποτέ δεν εκβιάζεται απλά είναι… ευγενική. Εμείς θα θυμίσουμε τρεις δηλώσεις, μια του Τσίπρα, μια του ΣΥΡΙΖΑ και μια του Τσακαλώτου πριν από κάνα – δύο χρόνια. Διαβάστε τι έλεγαν και θα καταλάβετε το μέγεθος της αριστερής απάτης. Τουλάχιστον όσοι έχετε λίγο μυαλό ακόμη.

Τσίπρας λοιπόν κατά ΔΝΤ: «Εμείς θέλουμε να αναδείξουμε τι πρέπει να αποφύγει ο ελληνικός λαός, προκειμένου να μην οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση που οδήγησαν την Αργεντινή τα ληγμένα φάρμακα του ΔΝΤ. Ληγμένα φάρμακα που δίνουν και στην Ελλάδα τώρα, για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Έχουν λήξει από το 2001, όταν τα έδωσαν σε εσάς. Παράδοξο, ενώ βλέπουν ότι το φάρμακο είναι χειρότερο από την ασθένεια, αντί να το αλλάξουν ενισχύουν τη δόση», είπε.

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΔΝΤ: «Δεν αποτελεί έκπληξη η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στην οποία περιγράφονται, από τη μία οι φόβοι τους για μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που θα απαλλάξει τη χώρα από την πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας, και από την άλλη νέα σκληρά μέτρα περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, με ταυτόχρονες απολύσεις στο Δημόσιο και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Τσακαλώτος κατά ΔΝΤ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΔΝΤ επεμβαίνει στα εσωτερικά ζητήματα μιας χώρας με απροκάλυπτο τρόπο. Δεν έχει μάθει τίποτα από τις αποτυχίες του και την κοινωνική καταστροφή που έχει επιφέρει ανά τον κόσμο. Εξακολουθεί να θεωρεί ότι οι απόψεις του είναι πιο σημαντικές από τη δημοκρατικά εκφρασμένη θέληση των λαών. Με την παρέμβασή του αυτή, επιπλέον, το ΔΝΤ δείχνει ότι και το ίδιο δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη για το πρόγραμμα που ακολουθείται στη χώρα μας, αναιρώντας έτσι και τη φιλότιμη επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης για την «αλλαγή κλίματος».»

Στην ίδια δήλωση, ο κ. Τσακαλώτος ισχυρίζεται πως η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν θα οδηγήσει στην έξοδο από το ευρώ, αλλά θα βάλει τέλος στη μνημονιακή πολιτική.

Τα θυμάστε όλα αυτά; Είναι λίγος καιρός πριν από την χθεσινή επιστολή που ξεκινά «Αγαπητή Κριστίν Λαγκάρντ» και συνεχίζει σε ελεύθερη μετάφραση: «Σου ζητάμε συγγνώμη για αυτά που λέγαμε για σένα τόσο καιρό. Τα λέγαμε για να κοροϊδέψουμε τους βλάκες τους Έλληνες που χάφτουν εύκολα ό,τι παραμύθι τους πουλήσεις. Αν μπορείς, και θέλεις έλα στην Ελλάδα να τα πούμε. Σε ικετεύουμε και σου υποσχόμαστε πως αν μας δώσεις το δάνειο θα σου στείλουμε τον καραφλό κλαρινογαμπρό... στα τέσσερα...».

Υπογραφή: Τσακαλώτος κατ’ εντολή Αλέξη. 
Έτσι για να καταλάβετε ποιους απατεώνες στηρίζετε.
Δείτε ακόμη για το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ