Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ο Κασιδιάρης σκίζει το τρίτο μνημόνιο (βιντεο)


Θεατρινίστικος ίσως, αλλά εντυπωσιακός ο τρόπος που μέσα στην βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έσκισε το μνημόνιο, το κείμενο που στα Αγγλικά έφερε η κυβέρνηση. Σίγουρα έγραψε και αρέσει ή όχι κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι μόνο.


Στηλιτεύοντας σε δριμύτατο τόνο τις μεθοδεύσεις Σύριζα σε βάθος χρόνου, από την κίβδηλη αντιπολιτευτική ρητορική μέχρι τις αποφάσεις ως κυβέρνηση της χώρας που οδήγησαν στο επαίσχυντο τρίτο Μνημόνιο, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης έκανε λόγο για ειδική αποστολή Τσίπρα και κυβέρνησης, αποστολή την οποία τους είχαν αναθέσει οι διεθνείς τοκογλύφοι και υλοποιούν με το Μνημόνιο και το αντεθνικό λαθρονομοσχέδιο. «Το ανθελληνικό σκουπίδι ονόματι Σουλτς, ομολόγησε πως μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να περάσει τα αιματηρά μέτρα που προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο»!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ιδιαίτερη μνεία στο περίφημο Ταμείο των 50 δισεκατομμυρίων, ερωτώντας τους υπηρέτες των τοκογλύφων: «Πού θα βρεθούν τα 50 δισεκατομμύρια; Θα πουλήσετε τα γραφεία του Σύριζα στην Κουμουνδούρου; Πρόκειται για καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου και των ενεργειακών πηγών της χώρας μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ