Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο βουλευτής Χρ. Αντωνίου συναντήθηκε με τον τύπο της Αλεξάνδρειας


Ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Αλεξάνδρειας στο ξεκίνημά του σαν εκπρόσωπος του νομού στην βουλή.
Ανέφερε πως θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς της περιοχής και όχι μόνο, αφου τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά και δεν μπορούν να περιμένουν. Στους στόχους του είναι  αναβάθμιση των υποδομών από τις όποιες πάσχει η Αλεξάνδρεια, επαναφορά κάποιων από τις υπηρεσίες που έφυγαν από την πόλη, η στελέχωση του κέντρου υγείας, το ασθενοφόρο και γενικά πως θα εργασθεί για αναβάθμιση της περιοχής η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί. Τόνισε πως θα είναι ανοιχτός σε όλους, άσχετα με την κομματική τους τοποθέτηση και πως μόνο με την συνεργασία όλων μας μπορεί να πάει μπροστά ο τόπος και να αμβλυνθούν οι όποιες ανισότητες έχουν δημιουργηθεί.

Απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε πως τάσσεται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και ότι ο τόπος δεν έχει αντοχές για άλλες καταστάσεις αμφισβήτησης. Σε ερώτηση του praplanitikos για τους 53 και το κείμενό τους απάντησε πως δεν γνωρίζει κανέναν δεν έχει καμία σχέση με αυτούς, ενώ για την ανησυχητική άνοδο της Χρυσής Αυγής που για μια ακόμη φορά είναι τρίτο κόμμα τόνισε πως η οικονομική δυσπραγία σε συνδυασμό με τον αποκλεισμός της από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις συζητήσεις είναι αυτά που την κρατάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ