Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Εθνική διαπραγμάτευση ελεγχόμενη από τους Αμερικανούς


Αργά αλλά σταθερά αποκαλύπτεται η αλήθεια. Αρέσει ή όχι όλη η υπερήφανη (!) διαπραγμάτευση, του Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και των παρατρεχάμενων τους. με την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη από τους Αμερικανούς. Το απόρρητο τηλεγράφημα που εστάλη από τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον και με το οποίο οι ΗΠΑ παρείχαν καθοδήγηση στον Τσίπρα για τις κινήσεις που έπρεπε να ακολουθήσει απέναντι στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και που δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής» το αποδεικνύει ξεκάθαρα
Τέσσερις ημέρες μετά τη συμφωνία Ελλάδας και πιστωτών, στις 16 Ιουλίου 2015, ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτον, Χρήστος Παναγόπουλος, συντάσσει απόρρητο τηλεγράφημα στο οποίο συνοψίζει την πολύμηνη συνεργασία Ουάσιγκτον – Αθήνας, με στόχο να αντιμετωπιστεί η επιθετικότητα του Βερολίνου, να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να υπάρξει συμφωνία με διάρκεια στον χρόνο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Έτσι φαίνεται καθαρά πως από την αρχή της εκλογής του Τσίπρα όλα ήταν ελεγχόμενα από τους Αμερικανούς, οι οποίοι κατηύθυναν τις διαπραγματεύσεις, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, γι’ αυτό και η κατάληξη ήταν το νέο μνημόνιο, επιλογή και προσταγή των Αμερικανών, ώστε να έχουν το πάνω χέρι στην Ελλάδα. Η περήφανη εθνική διαπραγμάτευση στην ουσία ήταν ένα ξεπούλημα της Ελλάδας με στόχο την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και φυσικά όλοι όσοι και με όποιον τρόπο συμμετείχαν σε αυτές ένα μόνο πέτυχαν την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων απέναντι στην Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ