Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Σοβαρό ατόπημα Παυλόπουλου, η έμμεση εμπλοκή του στην διαδοχή στη Ν.Δ.


Εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της δημοκρατίας ενεπλάκη στην υπόθεση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στην Ν.Δ.
Σε αποστροφή του λόγου του κατά την συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, χρησιμοποίησε «την ηθική και συνεπή στάση του ως προς τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης αλλά και τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν» , για να… βγάλει στη σέντρα τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
«… ο δεύτερος λόγος είναι γιατί παραμένετε σταθερός στο να υπηρετείτε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με την εντολή που σας έδωσε ο κόσμος που σας ψήφισε, στην Περιφέρεια της οποίας ηγείσθε» είπε και ήταν καθαρή η έμμεση αναφορά του στον Απόστολο Τζιτζικώστα τον οποίο επιχείρησε να εκθέσει.
Πρόκειται για σοβαρό ατόπημα από έναν υποτίθεται έμπειρο πολιτικό που  από την ιδιότητά του ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΌΤΗΤΑ. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι υποχρεωμένος να αποστασιοποιείται από πράγματα και καταστάσεις, κάτι που δεν το έκανε ο κ. Παυλόπουλος με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό στην παράταξη του κ. Α. Τζιτζικώστα και δυσαρέσκεια σε μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Ν.Δ. αφου ερμηνεύεται σαν σαφέστατη παρέμβαση υπέρ του κ. Μεϊμαράκη. Εκτός και αν δεν ήταν συνειδητή η παρέμβαση αυτή, κάτι που δεν το πολυπιστεύουμε, αλλά αυτό δεν την ελαφρύνει καθόλου την κατάσταση…

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ