Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Αναβάλλεται (;) η εκλογή του …Σωτήρα από την Ν.Δ!!!


Αυτοί θέλουν να μας σώσουν κι εμείς τους πιστεύουμε, αλλά σε μια διαδικασία τόσο σοβαρή βαθμολογούνται με βαθμό υπό το μηδέν. Μετά από υποτίθεται οργάνωση και προετοιμασία αποδεικνύεται πως είναι σχεδόν στο μηδέν και η διαδικασία εκλογής του αρχηγού είναι στον αέρα! Φυσικά υπεύθυνοι είναι αυτοί που αποφάσισαν αλλά και αυτοί που ανέλαβαν να υλοποιήσουν την διαδικασία αυτή.

Άσχετα με το τι θα γίνει τελικά, κατάφεραν να γελοιοποιήσουν μια διαδικασία η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα εξέλεγε τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας όποτε και αν γίνονταν οι εκλογές.
Οι ευθύνες τις ΚΕΦΕ αλλά και του Μεϊμαράκη για την αθλιότητα αυτή είναι τεράστιες. Ειδικά του Μεϊμαράκη αφού είναι ο πρόεδρος του κόμματος, αυτός που αποφάσισε τις διαδικασίες εξπρές, αυτός που ήταν υποχρεωμένος να φροντίσει να λειτουργούν τα πάντα στην εντέλεια.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν
Για την ιστορία τώρα καταγγέλλεται, η εταιρεία που ανέλαβε τη διαδικασία δεν κατάφερε να περάσει το λειτουργικό σύστημα στις ταμπλέτες, ενώ απουσιάζουν ακόμα και χειριστές των μηχανημάτων. Σε ορισμένα εκλογικά σημεία ξεκίνησε η διαδικασία χειρόγραφα, αλλά η νομική υπηρεσία του κόμματος τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ζήτησε την αναβολή της διαδικασίας, αλλιώς θα αποσύρει την υποψηφιότητα του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε με ανάρτησή του στο Twitter ότι δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής και συνέστησε στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 09:00 π.μ., αναμένοντας ενημέρωση.


Απόστολος Τζιτζικώστας σημείωσε στο Τwitter ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσα προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι νεοδημοκράτες και ζήτησε άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε μέσω Τwitter να μην ξεκινήσουν να πηγαίνουν να ψηφίσουν ακόμα οι νεοδημοκράτες. «Μήν ξεκινήσετε να πηγαίνετε να ψηφίσετε ακόμη. Μόλις εχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο» έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ