Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η επίθεση στον Κουμουτσάκο. (βίντεο)


Στόχος επετεύχθει. Αντί να ασχολούμαστε με τα αντιλαϊκά μέτρα που σε χρόνο ρεκόρ θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του κ. Τσίπρα, έχουμε μέγα θέμα και όχι άδικα, με την επίθεση Χρυσαυγητών στον βουλευτή της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο με τελικό αποτέλεσμα στον ξυλοδαρμό του. Η επίθεση, δείγμα των καιρών, που έγινε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ποντίων με αφορμή τις δηλώσεις Φίλη για την γενοκτονία, απασχολεί και αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη. Φυσικά και δεν ήταν ο σκοπός του θλιβερού υπουργού να δημιουργήσει τέτοιες ακραίες καταστάσεις, αλλά ο αποπροσανατολισμός που έγινε βολεύει αφάνταστα.
Το γεγονός τώρα είναι πως η επίθεση αυτή είναι άκρως προκλητική, με εύκολη την αναγνώριση των δραστών αφού έγινε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και δυστυχώς μας εξοικειώνει με την βία, κάτι πολύ πιο επικίνδυνο ακόμη και από την ίδια την βία.

Ελπίζουμε πως οι δράστες όποιοι κι αν είναι θα τιμωρηθούν και ταυτόχρονα θα αναζητηθούν ευθύνες και σε όσους είχαν την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης των μέτρων ασφαλείας, αφού η όλη κατάσταση θύμιζε ακραίο ερασιτεχνισμό.
Δείτε και δυο βίντεο από την επίθεση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ