Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Σκληρή επίθεση Φωτήλα κατά του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)Από του βήματος της βουλήε ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ιάσων Φωτήλας εξαπέλυσε σκληρη επίθεση κατα του ΣΥΡΙΖΑ
«Καλώ σε ανένδοτο αγώνα κατά των δήθεν δημοκρατών που λυμαίνονται τον τόπο» είπε ο Ιάσωνας Φωτήλας τοποθετούμενος επί του προσφυγικού νομοσχεδίου το οποίο πάντως υπερψηφίζει το κόμμα του. Ο κ. Φωτήλας ο οποίος απεύθυνε ανοιχτή έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης να δημιουργηθεί μια «συμμαχία για να πέσει η κυβέρνηση». «Δεν μπορεί να ζητάμε από την κυβέρνηση να κυβερνήσει - δεν διορίζεις επόπτη σε αγώνα τυφλό και να του ζητάς να πει αν είναι οφσάιντ ή όχι. H κυβέρνηση δεν μπορεί ! μας καταστρέφει !» είπε.
Ο βουλευτής του Ποταμιού προκάλεσε, όμως, ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση όταν καταφέρθηκε κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά με έμμεσες αναφορές σε παράσταση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιαν Φαμπρ. «Τι να περιμένει κανείς από τον υπουργό Πολιτισμού που κατάντησε τον Πολιτισμό «Αριστερά της Τσουτσούνας;» διερωτήθηκε ο βουλευτής.
Το βίντεο που ακολουθεί έχει την ομιλία του κ. Φωτήλα στην βουλή με τα επίμαχα αποσπάσματα.

Η κυβέρνηση απάντησε μιλώντας για Μνημείο χυδαιότητας από πλευράς του βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.