Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Τα παιδιά της Άνοιξης ευχαριστούν

   4/ΘΕΣΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
      ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
     Ν. Ευαγγελά 13 Αλεξάνδρεια Τηλ.2333025672
e-mail:mail@dim-eid-alexandr.ima.sch.gr


    ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ
το Φαρμακευτικό Συνεταιρισμό Ημαθίας Πέλλας
     Είναι πολύ ευχάριστο και σε γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον , όταν γίνεσαι αποδέκτης προσφοράς  και αλληλεγγύης  που  στον καιρό της κρίσης που ζούμε , ακόμη και τα αυτονόητα έγιναν δύσκολα και απρόσιτα στην Δημόσια Παιδεία και Υγεία.
    Πριν 3 μήνες στο σχολείο μας έγινε διάρρηξη που είχε σαν αποτέλεσμα να κλαπούν και να καταστραφούν αρκετά πράγματα αναγκαία για την ασφαλή και καλή λειτουργία του σχολείου .
       Καταστροφή και κλοπή δέχτηκε και το φαρμακείο μας που λόγω φύσης του σχολείου μας είναι αναγκαίο και απαραίτητο.
       Ζητήσαμε τη στήριξη από το Φαρμακευτικό Συνεταιρισμό Ημαθίας Πέλλας .
       Η ανταπόκριση ήταν άμεση και πολύ αποτελεσματική ώστε να καλύψει  όλες τις υπάρχουσες ανάγκες αλλά και ότι άλλο θα μπορούσε να προκύψει για τις ανάγκες των μαθητών /τριών μας στο μέλλον  .
      Οι μαθητές/τριες ,οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας  ευχαριστούμε το Δ.Σ του Φαρμακευτικού  Συνεταιρισμού  Ημαθίας Πέλλας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ.Ανεσίδη Νικόλαο  για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας  και  τη χορηγία ιατροφαρμακευτικού υλικού  ικανού για την αντιμετώπιση  ανάλογων προβλημάτων  των μαθητών /τριων  του σχολείου μας

“Το παραμύθι που δεν το έλεγε κανείς
Και οι 4 εποχές”


     Ένα παραμύθι που δεν το έλεγε κανείς, που έχει όμως τόσα να μας πει και να μας διδάξει το ίδιο.
     Την ιστορία του “Έτσι” και του “Αλλιώς” καθώς επίσης και τις 4 εποχές του χρόνου με τα καλά που κρύβει η καθεμιά.
      Μια παράσταση με πολλά και ποικίλα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.   
     Μια παράσταση που μας γέμισε χαρά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών μας  ως το τέλος.
     Μια παράσταση ανεβασμένη όχι από επαγγελματίες ηθοποιούς αλλά από δικούς μας παλιούς κι αγαπημένους γνώριμους ανθρώπους.
      Ανθρώπους που η ευαισθησία και το μεράκι τους, η δύναμη της ψυχής τους και η θέληση τους, τους οδήγησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!
     Ίσως και για αυτό το αποτέλεσμα να βγήκε τόσο καλό, γιατί είναι αποτέλεσμα δουλειάς αγαπημένης κι από καρδιάς βγαλμένης!
     Από τους μαθητές και του εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Δημοτικού– Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θίασο Σκηνοβάτες και στο Τμήμα θεατρικής Δημιουργίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας για την όμορφη παράσταση που παρακολουθήσαμε και βέβαια τα πολλά συγχαρητήρια στην σκηνοθέτη Χρύσα Αντωνίου  .
                                        Σας ευχαριστούμε πολύ!