Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Γιώργος Τζίλας: Ακόμη περιμένουμε την συζήτηση για την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας


Ο Γιώργος Τζίλας , πρώην πρόεδρος της επιχείρησης Ύδρευσης  Αποχέτευσης  Αλεξάνδρειας, με επιστολή του στην εφημερίδα Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, απαντά με ξεκάθαρο τρόπο στις αναφορές του κ. Μπασδεκόπουλου, για το χρέος ΔΕΥΑΑλ στην ΔΕΗ βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους και προκαλεί την διοίκηση Γυρίνη για την συζήτηση που «απειλούσε» πως θα γίνει για τα της επιχείρησης. 
Ξεκαθαρίζει πως  «η οφειλή προς τη ΔΕΗ ήταν 76.300,69 ΕΥΡΩ και όχι 85.000 όπως ψευδώς δήλωσε ο κ. Μπασδεκόπουλος, αφού όφειλε να γνωρίζει το ακριβές ποσό μια και το Λογιστήριο της επιχείρησης εκδίδει δελτίο ενημέρωσης κάθε εβδομάδα και στο τέλος κάθε μήνα. Το ποσό αυτό εξυπηρετούνταν τμηματικά καθώς είχε τις πολύ βαριές υποχρεώσεις που ανέλαβε από την προηγούμενη Διοίκηση και ανέρχονταν στο ποσό των 3.400.000 Ευρώ σε οφειλές στο ΙΚΑ ,σε διάφορους προμηθευτές και στην Εφορεία, τις οποίες και ξόφλησε η Επιχείρηση στην περίοδο που ήμουν Πρόεδρος. Για τα 3.400.000 ΕΥΡΩ ο κ. Μπασδεκόπουλος έχει να δηλώσει κάτι;.»
Γενικά δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και κλείνοντας την τοποθέτησή του λέει: «Κλείνοντας την απάντησή μου αναφέρω ότι το Δημοτικό Συμβούλιο το Μάιο του 2015 είχε αποφασίσει να κάνει ειδική συνεδρίαση για την κατάσταση στη ΔΕΥΑ ΑΛ. Με διθυράμβους και με παχιά λόγια ανακοίνωσαν τότε ότι θα γίνει κάθαρση, εξυγίανση κ.λ.π. Πέρασε ενάμισης χρόνος από τότε και η συνεδρίαση αυτή δεν έγινε ακόμη. Τι είναι αυτό που εμποδίζει τον κ. Μπασδεκόπουλο και τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας να κάνουν αυτή τη συνεδρίαση; Περιμένω απάντηση.»

Όλη η επιστολή του κ. Τζίλα, η οποία έχει ενδιαφέρον και που αναφέρεται στα οικονομικά της προηγούμενης 4ετίας, που έστειλε στην εφημερίδα Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ