Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Φοβερή αποκάλυψη: Αόρατο χέρι πλαστογραφεί το πόρισμα για τα δάνεια!!!


Έμμεση πλην σαφή αμφισβήτηση του περιεχομένου του πορίσματος της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής, από τον αντιπρόεδρό της και βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μιλώντας στην Καθημερινή, ο κ. Καμμένος, αναφέρεται στη παράγραφο που υπήρχε στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το οποίο «η εταιρεία που εκδίδει το Πρώτο Θέμα εμφανίζεται με ενήμερα δάνεια, υγιής και χωρίς προβλήματα». Η παράγραφος σβήστηκε, σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, από κάποιο «αόρατο χέρι».
Παράλληλα, για το ζήτημα φορολογικής υπόθεσης του εκδότη του Πρώτου Θέματος Θέμου Αναστασιάδη από το 2007, ο κ. Καμμένος είπε ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν έχει καμία σχέση με την Εξεταστική Επιτροπή και ότι η υπόθεση για την οποία ελεγχόταν ο κ. Αναστασιάδης «έχει τελεσιδικήσει», σημειώνοντας ότι η εν λόγω παράγραφος «δεν υπήρχε στο αρχικό κείμενο» και ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί!!!
Η ΝΔ με ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως «η ύπουλη και μεθοδευμένη παρέμβαση στο πόρισμα για τα δάνεια των Κομμάτων και των Μ.Μ.Ε., που η ίδια κατήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση, επιβεβαιώνεται από τον Αντιπρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Ο κ. Δημήτρης Καμμένος καταγγέλλει την ωμή παρέμβαση ενός “αόρατου χεριού” στο πόρισμα της επιτροπής της Βουλής που "αφαίρεσε και πρόσθεσε” παραγράφους. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ήδη υπόλογοι στον ελληνικό λαό και οφείλουν να δώσουν άμεσα εξηγήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Tο ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει πώς «οι σημερινές καταγγελίες του συνεταίρου κ. Δημ. Καμμένου, για παρεμβάσεις και «αόρατα χέρια» από κέντρα εκτός της εξεταστικής επιτροπής είναι κόλαφος για την Δημοκρατία και τους θεσμούς. Τι έχει να απαντήσει το Μαξίμου και ο κ Τσίπρας;».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «το σύνολο του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία τώρα έχει τον λόγο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ