Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Εργασίες στους δρόμους για Ωραιοκάστρο και Μουδανιά


1. Εργασίες συντήρησης στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί  η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και για ένα μήνα περίπου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού επί της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, στο ρεύμα ανόδου προς Ωραιόκαστρο, θα ξεκινήσουν  από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017  και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.
Κατά το διάστημα αυτό θα δοθεί σε κυκλοφορία η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό. Παράλληλα, θα αποκλειστεί η άνοδος, με κατεύθυνση δηλαδή προς Ωραιόκαστρο. Τόσο τα οχήματα όσο και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης, ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης (αριστερή στροφή στο φωτεινό σηματοδότη στη Λεωφ. Άλσους  – Φυλλίρας- Θερμαϊκού -Παναγίας Σουμελά- Αεροδρομίου- Κονταξοπούλου) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης.
          Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 

2. Εργασίες συντήρησης Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  από σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθεί επούλωση όλων των λάκκων που βρίσκονται κατά μήκος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τον ανισόπεδο κόμβο Κ-12 (Αεροδρόμιο, Ν. Μουδανιά) έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης (περιοχή Λακκώματος, περίπου 30,5χλμ) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Επίσης θα γίνουν και εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της νησίδας στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Κ-12 έως διασταύρωση με οδό Βούλγαρη.
Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 8.30 π.μ. Οι εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της νησίδας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως και την Τρίτη 07Φεβρουαρίου 2017.


          Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.