Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τραμπ καλοβλέπει την δίωξη προκατόχων του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;


Άσχετα αν μας αρέσει ή όχι ο Τραμπ, δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε πως είπε κάποιες αλήθειες που κανείς Αμερικανός δεν θα τολμούσε. Ίσως να είναι και ένας από τους λόγους που το αμερικανικό κατεστημένο τον έχει βάλει στο μάτι και δίκαια ή άδικα, αδιάφορο, θέλει να τον κατασπαράξει.
Σε ερώτηση για τον Πούτιν δήλωσε πως θέλει να συνεργαστεί μαζί του και όταν του αντέτειναν πως είναι εγκληματίας απάντησε: Και στην Αμερική έχουμε εγκληματίες!
Είναι σαφές πως δεν αναφερόταν σε ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου αλλά στους προκατόχους του που και αυτοί αιματοκύλησαν τον κόσμο εγκληματώντας κατά της ανθρωπότητας. Ποιος από όλους δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Ο Κλίντον που ισοπέδωσε την Γιουγκοσλαβία, ο Μπους που εισέβαλε στο ΙΡΑΚ ή ο Ομπάμα που παρέα με την Χίλαρι Κλίντον ανέτρεψαν τον Καντάφι με αποτέλεσμα να αρχίσει μια νέα τρέλα και από εκεί.
 Όλοι αυτοί σε συνεργασία με τα οικονομικά συμφέροντα που ελέγχουν την Αμερική του επιτίθενται και είναι λογικό να αντιδράσει. Έχουν μάλιστα αρχίσει δειλά-δειλά να κυκλοφορούν φήμες που τον θέλουν να μην είναι και τόσο αρνητικός σε μια προσπάθεια να κάποιος από αυτούς να κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! Όχι πως θα παραπεμφθει σε δίκη, αλλά απλά για να στείλει μήνυμα σε όλες τις πλευρές που έχουν βρώμικη την φωλιά τους και τον πολεμούν! Μας το μετέφερε άνθρωπος που ζει στην Αμερική, με κάθε επιφύλαξη, όπως είπε αλλά με τον Τραμπ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.
Και μόνο, όμως που φωτογράφισε τους προκατόχους του σαν εγκληματίες και ειδικά τον Ομπάμα, που έπαιξε το θέατρο της ζωής του με τα κηρύγματα για την δημοκρατία που πούλησε όταν πια δεν είχε καμιά εξουσία, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και θα πρέπει να πιστωθεί με αυτό.

Ο χρόνος θα δείξει…
PARAPLANITIKOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ