Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Πήραν 2000 αύξηση αλλά δεν το κατάλαβαν!!!


Με τον ίδιο νόμο που η κυβέρνηση κόβει το ΕΚΑΣ από τους μικροσυνταξιούχους, προώθησε την φοροαπαλλαγή όλων των αιρετών (βουλευτών και αυτοδιοικητικών) μέχρι και 2.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτό αποκαλύπτει ο Ελεύθερος και προκαλεί αντιδράσεις στην κοινή γνώμη η οποία λογικά βλέπει μια άκρατη κοροϊδία του πολιτικού συστήματος απέναντί του.
Το θλιβερό είναι πως η απαλλαγή αυτή έγινε το 2016, πέρασε «απαρατήρητη» και ανακαλύφθηκε τυχαία. Ο πρόεδρος της βουλής είπε πως δεν το ζήτησαν οι βουλευτές και γι' αυτό και δεν είναι πρόκληση. Τώρα, γιατί η κυβέρνηση πέρασε τέτοιο νόμο, γιατί δεν το κατάλαβαν αυτοί που τον ψήφισαν ούτε και αυτοί που δεν τον ψήφισαν, καλύτερα να μείνει ασχολίαστο. Απλά τίθεται θέμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας για τους εθνοπατέρες μας αλλά και τους υπεύθυνους των κομμάτων που είτε το απέκρυψαν είτε δεν το κατάλαβαν. Απλά, λένε, δεν το διάβασαν. Μένει να δούμε αν θα παραμείνει η θα γίνει κάποια διόρθωση. Κατά τα άλλα η σοβαρότητα σε πλήρη ανάπτυξη.
Και η ευθύνη βαραίνει όλη την βουλή, όχι μόνο τους κυβερνητικούς βουλευτές αλλά και τους αντιπολιτευόμενους. Αλλιώς τι στο καλό κάνουν εκεί πέρα όταν δεν μπορούν ή δεν ενδιαφέρονται να ελέγξουν τι ψηφίζεται στο κοινοβούλιο…

paraplanitikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ