Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ποιος θα τα θυμάται την στάση τους για την ΦΕΤΑ


Δεν προκαλεί έκπληξη η ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ για την θέση της κυβέρνησης για την CETA, την συμφωνία ΕΕ με Καναδά για κάποια προϊόντα, μεταξύ των οποίων και η φέτα. Ενώ η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός συμφώνησαν και καλούσαν τους ευρωβουλευτές της να την ψηφίσουν, αυτοί την καταψήφισαν, αποδεικνύοντας έτσι την στοχευμένη προσπάθεια παραπλάνησης του Ελληνικού λαού. Όταν η κυβέρνηση συμφωνεί, εγκρίνει μια συμφωνία και οι ευρωβουλευτές της χωρίς καμιά εξαίρεση της αρνούνται να την ψηφίσουν αυτό δείχνει κάτι. Απλά θα έχει ενδιαφέρον η στάση των κυβερνητικών βουλευτών όταν η συμφωνία αυτή θα έρθει στην Ελληνική βουλή για επικύρωση! Αλλλα μέχρι τότε ποιος θα τα θυμάται αυτά...
Το ρεπορτάζ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ αναφέρει:
Με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου, 44 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν την επίσημη θέση της κυβέρνησης για τη συμφωνία ΕΕ - Καναδά (CETA) και κάνουν λόγο για πρακτική εξαπάτησης του ελληνικού λαού.
«Η κυβέρνηση, που είχε την πλήρη ευθύνη της διαπραγμάτευσης, υπερψήφισε τη Συμφωνία ΕΕ - Καναδά (CETA) σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών, χωρίς καμία επιφύλαξη» αναφέρουν οι βουλευτές.
«Οι υπουργοί της υπερθεμάτιζαν και καλούσαν τους Έλληνες ευρωβουλευτές να την ψηφίσουν, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός την υποστήριξε με την υπογραφή του στη Σύνοδο Κορυφής, στις 30 Οκτωβρίου 2016», σημειώνουν.

«Παρ' όλα αυτά, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τη συμφωνία και, έκτοτε, η κυβέρνηση, σαν άλλος Ιανός, εμφανίζεται με δύο πρόσωπα. Καταδεικνύει έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι μόνιμη πρακτική της είναι η πολιτική της απάτης και της εξαπάτησης των Ελλήνων», τονίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ