Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Το ειδικό σχολείο-νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη

      
           Για άλλη μία χρονιά οι  Απόκριες έφεραν  το γέλιο και την καλή  διάθεση  στους μαθητές /τριες  ,τη βδομάδα πριν την Αποκριά  όλοι μαζί κατασκευάσαμε μάσκες, τραγουδήσαμε  για τα καρναβάλι.
          Την τσικνοπέμπτη ‘’τσικνήσαμε’’ όλοι μαζί μαθητές-εκπ/κοί-γονείς στο χώρο του σχολείου μας όπου οι μαθητές μας και εκπαιδευτικοί ντύθηκαν καρναβάλια, χόρεψαν, γέλασαν και έπαιξαν πολύ.
          Κυρίως τους δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσουν , να χορέψουν και να  διασκεδάσουν  μαζί με τους μαθητές/τριες του 1ου  και 5ου  Δημοτικού Σχολείου και το χάρηκαν πολύ και οι μαθητές/τριές μας και των άλλων σχολείων .
         Η όμορφη γιορτή  μας έκλεισε με το  παραδοσιακό γαϊτανάκι όπου οι μαθητές/τριες  μας ανταποκρίθηκαν με χαρά και κέφι.
        Όμως οι μέρες της Αποκριάς  είχαν πολλά να δώσουν ακόμη στους μαθητές και μαθήτριες μας .
       Την Τετάρτη οι μαθητές ,οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί όλοι μαζί περπατήσαμε
την πόλη και φτάσαμε στο καφέ του  Hotel Μάνθος όπου  οι οικοδέσποινες του Hotel Μάνθος  Bάγια και Άννα  Μάνθου  μας περίμεναν  και με  το γέλιο τους , τη χαρά τους και την   αγκαλιά τους στους/στις μαθητές/τριες μας  ,μας έφτιαξαν τη διάθεση και το κέφι..
      Καθήσαμε  σε τραπέζια γεμάτα λαχταριστές λιχουδιές και χυμούς  που οι μαθητές και οι μαθήτριες το  χάρηκαν  και το απόλαυσαν πολύ .
      Η συνέχεια είχε τραγούδια και χορό , παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί  και  μαζί με τις οικοδέσποινες  Βάγια και  Άννα οι μαθητές /τριες  χόρεψαν έπαιξαν και πέρασαν όμορφες, αξέχαστες  στιγμές  που θα μείνουν για πολύ καιρό στη σκέψη τους.
      Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς για την όμορφη εκδήλωση , για την πρόσκληση , τα κεράσματα και  τη διασκέδαση.
      Τις ευχαριστούμε όμως κυρίως για την αγάπη που απλόχερα ένιωσαν οι μαθητές/τριές  μας επίσης για τη διάθεσή τους που  με τη διαρκή συμμετοχή τους στη χαρά και στο κέφι που δημιουργήθηκε έγιναν ένα με όλο το σχολείο .
      Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά αυτές και οι οικογένειες τους και να έχουν πολλές επισκέψεις στους όμορφους και φιλόξενους  χώρους που διαθέτουν   .
   Όμως η Αποκριά είχε και άλλες εκπλήξεις για τους μαθητές/τριές μας
    Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας, ντυμένοι/ες καρναβάλια, διασκέδασαν στον παιδότοπο Fun Park της Αλεξάνδρειας.
Οι ιδιοκτήτες του όμορφου, εξοπλισμένου και λειτουργικού  παιδότοπου,
Μπογιατζής Ευάγγελος και  Νατάσα, προσέφεραν το χώρο αποκλειστικά στους/στις μαθητές/τριες μας, όπου με πολύ κέφι , διάθεση, προθυμία και ευαισθησία, φρόντισαν με  να ψυχαγωγήσουν τους μαθητές /τριές μας   με τον πιο ευχάριστο και χαρούμενο τρόπο.
  Οι μαθητές/τριες μας για αρκετές ώρες έπαιξαν, χόρεψαν με τη φροντίδα των εκπαιδευτικών του σχολείου και των υπεύθυνων του παιδότοπου  , όπου οι κυρίες  Καρδουλαμά Πόπη και Καρδουλαμά Τασούλα ήρθαν να εργαστούν αφιλοκερδώς για τους/τις μαθητές/τριές μας
 Το μεσημέρι μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί επιστρέψαμε στο σχολείο με τι με τις καλύτερες εντυπώσεις  .
Ευχαριστούμε  τους ιδιοκτήτες του παιδότοπου Fun Park”,  τα Αδέλφια Μπογιατζή, που για ακόμη μια φορά  (κάθε χρόνο το κάνουν )διέθεσαν τον όμορφο   και ασφαλή χώρο για τους/τις  μαθητές/τριές μας ,ευχαριστούμε επίσης τις κυρίες Καρδουλαμά Πόπη και Καρδουλαμά Τασούλα που ήρθαν να εργαστούν αφιλοκερδώς.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλή Σαρακοστή και του χρόνου να είμαστε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ