Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Συναίνεση στο νοσοκομείο ή στο φέρετρο και μόνο στα λόγια!


Η τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο καθώς και ο θάνατος του Κ. Μητσοτάκη, ένωσαν για λίγο τον πολιτικό κόσμο της χώρας, αλλά μόνο στα λόγια. Ακούσαμε κραυγές καταδίκης της τρομοκρατίας, δήθεν θλίψης και εκτίμησης για τον εκλιπόντα και τελείωσε. Αμέσως μετά άρχισε η φαγωμάρα, ο πόλεμος δηλώσεων και πάει λέγοντας.
Η προσέγγιση των πολιτικών δυνάμεων ήταν μια ψευδαίσθηση ένα υποχρεωτικό πλησίασμα και τίποτε άλλο. Ήταν πολύ όμορφο για να κρατήσει. Τώρα για το ποιοι ευθύνονται, δεν θα προσφέρει τίποτα τους να κατονομάσουμε αφού ο καθένας μας ρίχνει σε διαφορετικούς ανθρώπους, κόμματα ή καταστάσεις τις ευθύνες. Ξέρετε, είναι κάτι που τους βολεύει αφάνταστα κάτι τέτοιο.
Για την ιστορία ας αναφερθούμε στους άθλιους των υποθέσεων. Τον θλιβερό δημοσιογράφο και ειδικό γραμματέα της ΕΣΗΕΑ κ. Φιλιππάκη και τον άθλιο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ που πανηγύριζαν για την επίθεση των τρομοκρατών, αλλά και τον αντιπεριφεριάρχη Αττικής που μας είπε πως τον Κ. Μητσοτάκη τον υμνούν η διαπλοκή και τα χαμαιτυπεία….
Κι εμείς παραμένουμε στο να καταδικάζουμε, κάποιοι να επιδοκιμάζουν τις αλητείες αυτές, αποπροσανατολιζόμαστε και επιστρέφουμε στα καθημερινά, χωρίς να απαιτούμε από τους πολιτικούς μας τα αυτονόητα.

Φυσικά έκανε την εμφάνισή του και ο εκλογολόγος-εγκληματολόγος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλης που με υποτιθέμενο ενωτικό λόγω και αφού υβρίζει τον αρχηγό της ΝΔ, μιλάει για σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων και γενικά ότι θυμάται χαίρεται….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ