Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Όταν θα μπεις εσύ στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα θα τα πούμε! (βίντεο)


Έχουν αποθρασυνθεί οι τύποι του Ρουβίκωνα. Εκμεταλλευόμενοι την άτυπη ασυλία που τους προσφέρει συνειδητά το καθεστώς Τσίπρα εισβάλουν όπου και όποτε θέλουν, απειλούν καταστρέφουν, γενικά αναπτύσσουν εδώ και καιρό μια καθεστωτική φασιστική νοοτροπία.
Λίγο, το κράτος, πήγε να ανησυχήσει με την απαίτηση του Ισραήλ για σύλληψη και τιμωρία των υπευθύνων, για τη επίθεση στην πρεσβεία του, αλλά και οι Ρουβίκωνες γνωρίζουν πως δεν θα τολμήσει κανείς να τους ενοχλήσει σοβαρά, αλλά και εμείς πως εύκολα οι κρατούντες δίνουν υποσχέσεις που δεν έχουν καμία πρόθεση να τηρήσουν.
Τώρα, όσο δείχνουν ότι δήθεν ενεργούν για το καλό κάποιων ευπαθών ομάδων, η κοινωνία δεν αντιδρά. ‘Όταν αρχίσουν να βάζουν στο στόχαστρο, γιατί θα το κάνουν, είναι νομοτελειακό και άλλους στόχους, όπου μέσα θα συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ ή κάποιος από το περιβάλλον σου τότε ίσως θα είναι αργά για να αντιδράσεις. Όπως μπήκαν στο γραφείο της συμβολαιογράφου με καλυμμένα τα πρόσωπα, θα έρθουν στον χώρο σου και τότε θα παρακολουθείς απροστάτευτος. Στο βίντεο φαίνονται και ακούγονται καθαρά οι αλήτες του Ρουβίκωνα να καταστρέφουν το γραφείο και να απειλούν την συμβολαιογράφο. Όταν θα έρθουν για τα ίδια ή άλλα πράγματα σε σένα θα είναι, πιθανά πολύ αργά.
Θυμηθείτε τι έγινε και πως ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή, που προστάτευε τον παππού και την γιαγιά όταν έπαιρναν την σύνταξή τους από το ΑΤΜ όπως και σε άλλες περιπτώσεις. Στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και ο Ρουβίκωνας. Και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής η πολιτεία αντέδρασε και καλά έκανε, επειδή έτσι τους βόλευε όλους, ενώ τώρα οι Ρουβίκωνες απολαμβάνουν της ασυλίας για να μην πούμε της προστασίας των κυβερνόντων, οπότε θα συνεχίσουν την τρομοκρατική τους δράση.

 Από κει και πέρα, δεν πιστεύει κανείς πως η πολιτεία θα κινηθεί εναντίον τους, για πολλούς λόγους, με κυριότερο το μάλλον δεν θα τολμήσει να προσφύγει κανείς δικαστικά εναντίον τους, αφού λένε και  δείχνουν πως είναι αδίστακτοι. Αν φυσικά το θέλει, που δεν το θέλει, η πολιτεία, έχει τις νομικές φόρμουλες να προχωρήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ