Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Καρανίκας υποψήφιος στην Ημαθία;!;!;!;!



Γράφεται, στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, πως ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Ν. Καρανίκας ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία από όπου και κατάγεται. Όπως αναφέρει η εφημερίδα κάποιοι από τους τρεις βουλευτές του κόμματος θορυβήθηκαν και ζήτησαν από κορυφαίο παράγοντα του κόμματος διευκρινίσεις. Βλέπετε είναι κομβικής σημασίας το ζήτημα και με σχεδόν σίγουρο πως μετά τις επόμενες εκλογές η εκπροσώπηση θα περιοριστεί σε έναν βουλευτή και αν, ένα τέτοιο ενδεχόμενο τους προβληματίζει.
Δεν το ψάξαμε ιδιαίτερα και δεν είχαμε λόγο να το κάνουμε. Πάντως θα συνιστούσαμε στους ανησυχούντες να μην προβληματίζονται γιατί αν επιχειρηθεί κάτι τέτοιο θα γίνει πανηγύρι και φυσικά επειδή δεν χαίρει και μεγάλης εκτίμησης στην γενέτειρα του την Αλεξάνδρεια Ημαθίας δεν αποτελεί πρόβλημα. Κάθε άλλο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ο μόνος που θα «πληγεί» συμπαθέστατος Αλεξανδρινός βουλευτής κ. Αντωνίου που, λογικά, θα χάσει κάποιες λίγες ψήφους.
Πάντως αν συμβεί, κάτι που δεν το πολυπιστεύουμε, θα γίνει πανελλήνιο πάρτι στο διαδίκτυο και το τι έχουμε να διαβάσουμε δεν περιγράφεται. Θα πέσει πολύ γέλιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ