Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Τσιάρτας σε Τόσκα: Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε...



Δεν είμαστε φαρ-ουέστ μας λέει ο αρμόδιος υπουργός για την τάξη και ασφάλεια στην χώρα μας και οι ειδικοί της αστυνομίας μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ « μην αντιστέκεστε στους εισβολείς στο σπίτι σας». Σε λίγο με την αθλιότητα που επικρατεί θα μας επιβάλουν να μην ασφαλίζουμε τα σπίτια μας για να μπορούν οι κλέφτες, βιαστές, δολοφόνοι να μπαίνουν χωρίς τον κίνδυνο να τραυματιστούν. Αλλιώς μπορεί να μας κάνουν και μήνυση, αφού διατρέχουν τον κίνδυνο να υποστούν σωματική βλάβη!!! Ναι και μην το γελάτε γιατί η πολιτεία μας και ειδικά οι ΣΥΡΙΖΑ-κυβερνώντες, σαν προτεραιότητα τους έχουν την προστασία κάθε παράνομου και όχι της συντριπτικής πλειοψηφίας από τους κάθε λογής σπείρες.
Γιαυτό και λέμε μπράβο στον Βασίλη Τσιάρτα που δεν δίστασε να τοποθετηθεί και μάλιστα με σαφή τρόπο χωρίς να μασάει τα λόγια του:
«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε κ λες τέτοιες μπαρούφες ?? Που είναι η ασφάλεια που πρέπει να έχουμε ?? Άι σιχτιρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας»
Ευτυχώς που η Αλεξάνδρεια έβγαλε και έναν Βασίλη Τσιάρτα. Ευτυχώς γιατί μετά από κάτι Καρανίκες κόντευαν να μας πάρουν στο ψιλό οι υπόλοιποι…
Και με την ευκαιρία λίγο και από το πάρτι που έγινε στο twetter.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ