Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Σαββίδη, αρκετό κακό έκανες στον ΠΑΟΚ. Καιρός να φεύγεις…



Πίνουν νερό στο όνομα του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, αφού όπως πιστεύουν έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και την έκανε μεγάλη.
Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν μεγάλη ομάδα και η προσφορά του Σαββίδη θα κριθεί από την ιστορία. Μέχρι τώρα όμως η παρουσία του αλλά και η προσφορά του είναι ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.
Θυμηθείτε πριν τρία χρόνια όταν ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλου Ελλάδος και ο τύπος αυτός απέσυρε την ομάδα με αποτέλεσμα και να μην μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο αλλά και να τιμωρηθεί με αφαίρεση 5 βαθμών, αν θυμάμαι καλά, κάτι που έπαιξε βασικό ρόλο στην απώλεια του πρωταθλήματος την επόμενη χρονιά. Και φέτος… και φέτος με την άκρατη πιστολοφόρα ανοησία του κυριολεκτικά στερεί για μια ακόμη φορά από το ΠΑΟΚ τον τίτλο του πρωταθλητή.
Άλλο επίτευγμά του, η αποβολή του ΠΑΟΚ από το μητρώο της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων. Οι άνθρωποι εκεί είναι σοβαροί, αμείλικτοι και δεν καταλαβαίνουν από τέτοιες άθλιες συμπεριφορές. 
Ε, δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις σοβαρό έναν παράγοντα με τέτοιες αντιδράσεις...
Μια από τις δικαιολογίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν πως δεν έβγαλε το όπλο από την θήκη του και δεν απείλησε με αυτό κανέναν!!! Ε, αυτό μας έλειπε να το κραδαίνει κιόλας!!!
Σαββίδη, αρκετά εκμεταλλεύθηκες τον ΠΑΟΚ, αρκετό κακό του έκανες, αρκετά του στέρησες. Καιρός να παίρνεις δρόμο και να είσαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ με ιστορία 92 χρόνων θα συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλουργεί, ενώ εσύ θα είσαι απλά μια άτυχη παρένθεση.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ