Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Κι όμως ο Καρανίκας κάνει καλά την δουλειά του!!!



Βγήκε ο σύμβουλος του Τσίπρα, ο Καρανίκας και σε πλήρη ευθυγράμμιση με το μέγαρο Μαξίμου μας αποκάλεσε εθνίκια, αμόρφωτους, φασίστες και ότι άλλο κατέβασε ο νους του επειδή δεν ξεπουλάμε το όνομα της Μακεδονίας. Και για να φανεί πιο γνώστης, σε αυτούς που δεν γνωρίζουν, επικαλέστηκε και την Αλεξάνδρεια Ημαθίας από όπου η καταγωγή του. Φυσικά ξέρει πολύ καλά και για τον Μέγα Αλέξανδρο και για την Βεργίνα που απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την Αλεξάνδρεια, όπως και ξέρει πως η περιοχή της Αλεξάνδρειας ονομάζεται Ρουμλούκι, χώρα που ζουν οι Ρωμιοί από την τουρκοκρατία.
Ασχολούμαστε με το γραφικό ανθρωπάκι, απλά και μόνο επειδή βλέπουμε πως δεν είναι τυχαίος ο χρόνος εμπλοκής του με το θέμα. Είναι φανερό πως κατόπιν εντολής του αφεντικού του, βάζει και αυτός την σφραγίδα του στο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ μένος του ΣΥΡΙΖΑ που μετά από ΕΝΤΟΛΗ των Αμερικανών και των Γερμανών θέλει με κάθε θυσία να βάλει τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κατόπιν εντολής του αφεντικού του ανάρτησή του στο FACEBOOK  έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί την καταγωγή του και να βάλει την ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ πως όλοι οι αντίθετοι με τα πρέπει του είναι Φασίστες.
Ο Καρανίκας κάνει αυτό για το οποίο διορίστηκε, και το κάνει με ομολογουμένως πετυχημένο τρόπο, αφού πάρα πολύς κόσμος ασχολείται μαζί του, έστω και αν ξεπουλάει πολλά πράγματα για να είναι άξιος ο μισθός του. Φυσικά την απάντηση την πήρε και θα την ξαναπάρει, ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ στα συλλαλητήρια. Ο χρόνος και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του αφεντικού του είναι μετρημένος. Όσον αφορά το ίδιο τον Καρανίκα, στην Αλεξάνδρεια που τον ξέρουμε καλά γελάμε και μόνο γελάμε με τον γραφικό αυτό ανθρωπάκι…
Τι ακριβώς έγραψε το τσιράκι του Τσίπρα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ