Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Είτε κόκκινος είτε μαύρος δεν περνάει ο φασισμός



Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησαν όνομα, εθνότητα και γλώσσα της Μακεδονίας. Η Χρυσή Αυγή θέλει χούντα αλλά η Νέα Δημοκρατία τους φταίει. Εγκληματούν συνειδητά ξεπουλώντας τα πάντα αλλά τους φταίει η ΝΔ. Αυτοί δεν ξέρουν δεν είδαν δεν άκουσαν τίποτα. Ξεχνούν πως σαμποτάρισαν συνειδητά την πορεία της οικονομίας, σαν αντιπολίτευση ξεχνούν πως χαρακτηρίζουν φασίστα και χρυσαυγήτη όποιον αντιτίθεται στα σχέδιά τους και αντιδρά. Εμείς όμως ξέρουμε πως ο διχαστικός, ακραίος κόκκινος φασισμός τους είναι εξίσου επικίνδυνος με τον μαύρο φασισμό και τους απαντάμε: είτε κόκκινος είτε μαύρος ο φασισμός δεν θα περάσει. Όσο και να βρίζουν όσο και να σφυρίζουν αδιάφορα θα καταλήξουν στην χωματερή της ιστορίας.
Όσον αφορά τον βουλευτή Σέλτσα που στην Deutsche Welle εμφανίστικε σαν «Μακεδόνας» βουλευτής σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ:
Με δηλώσεις του στη «μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας της Deutsche Welle, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας, εμφανίστηκε ως ο μοναδικός «Μακεδόνας» βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σέλτσας φέρεται να προέβη στην επίμαχη δήλωση στην αποκαλούμενη «μακεδονική γλώσσα», δηλώνοντας χαρούμενος για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος από τις δύο χώρες. Εντούτοις, με το που έγινε γνωστή η είδηση, ο βουλευτής επιχείρησε να ανασκευάσει τα όσα δήλωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παραδεχόμενος μεν ότι πράγματι μίλησε στη «μακεδονική», καθώς τη γνωρίζει, όπως ανέφερε, σημειώνοντας  όμως ωστόσο ότι αισθάνεται Έλληνας και όχι «Μακεδόνας».
Απόσπασμα από τη συνέντευξη έχει αναρτηθεί σε άρθρο, στην ιστοσελίδα της «μακεδονικής» υπηρεσίας της Deutsche Welle και τιτλοφορείται «Σέλτσας: Οι Μακεδόνες στην Ελλάδα είναι ευχαριστημένοι με τη συμφωνία».
Το άρθρο χαρακτηρίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «εθνικό Μακεδόνα» από τη Φλώρινα, ενώ τονίζει την έκπληξη που προκάλεσε με τα άπταιστα «μακεδονικά» στα οποία μίλησε. Επίσης, κάνει λόγο για ανοιχτή παραδοχή από τον Έλληνα βουλευτή, ότι αισθάνεται εθνικά Μακεδόνας. «Ναι, είμαι Μακεδόνας και δεν το κρύβω στη Βουλή», είπε ο Σέλτσας, σύμφωνα με το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ