Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Τα άκουσε χοντρά ο Ράμα στην Ευρωβουλή από τον Νότη Μαριά για Βόρειο Ήπειρο και ΚατσίφαΓια άλλη μια φορά τα άκουσε χοντρά ο Ράμα στην Ευρωβουλή από τον Νότη Μαριά για Βόρειο Ήπειρο και Κατσίφα.
Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο την Δευτέρα 10/12/2018 ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς είπε τα εξής: «Eπανέρχομαι στο ζήτημα της καταπίεσης των δικαιωμάτων της Eλληνικής Eθνικής Mειονότητας της Βορείου Ηπείρου για πολλοστή φορά, διότι συνεχίζει ο Ράμα και η παρέα του την πολιτική της εθνοκάθαρσης. Στην πράξη θέλει να διώξει την Mειονότητα, τους Βορειοηπειρώτες, από τις πατρογονικές τους εστίες, και γι’ αυτό προσπαθεί να αλλοιώσει και τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά. Μεταφέρει στην περιοχή Κοσοβάρους, δεν επιτρέπει να διδάσκεται η Eλληνική γλώσσα στα σχολεία. Κι όμως όλα αυτά είναι κατοχυρωμένα τα δικαιώματα από το περίφημο Πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914, που δίνει δικαίωμα Aυτονομίας στη Βόρειο Ήπειρο».
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Συνεχίζεται η πολιτική των διώξεων και κατέληξε ο Ράμα και η παρέα του και η αλβανική αστυνομία να εκτελέσει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, κι όχι μόνο αυτό, αλλά προχτές να μην επιτρέπει καν να γίνει και το μνημόσυνο. Αίσχος!».
Ακολουθεί το βίντεο με την παρέμβαση του Νότη Μαριά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ