Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Εκπληκτική απάντηση του LIBERAL στην Παναγοπούλου για τον Τσίπρα



Αγαπητή κ Παναγοπούλου,
να με συμπαθάτε, αλλά δεν λειτουργεί έτσι η Δημοκρατία. Είναι προφανές ότι δεν το ξέρετε. Γιατί, όπως και οι υπόλοιποι ζάπλουτοι, δεν τη χρειάζεστε τη Δημοκρατία. Τα προβλήματά σας τα λύνετε δια του πλούτου. Τον οποίο, όμως, σας επιτρέπει να κατέχετε νόμιμα η νομολογία της Δημοκρατίας. Λεπτομέρειες. Ο κ Τσίπρας δεν είναι ο μόνος κουρασμένος πρωθυπουργός. Ο προηγούμενος έχασε το μάτι του για να μη σταματήσει να εργάζεται. Δεν έτυχε της φιλοξενίας σας.
Προσωπικώς σας εκτιμούσα για τη στιβαρή και ευφυή στάση σας για τη σωτηρία του συζύγου σας από τα χέρια των απαγωγέων του πριν χρόνια. Κινηθήκατε έξω από τις νόρμες της αστυνομικής αφέλειας και δυσκαμψίας και πετύχατε τα βέλτιστο για το σύντροφό σας. Σταθήκατε πραγματικός σύντροφος, πράγμα σπάνιο για τον κύκλο των ζάπλουτων.
Η συνέντευξή σας για τον κ Τσίπρα, που φιλοξενήσατε στη θαλαμηγό σας το περασμένο καλοκαίρι με χάλασε. Πιο σωστά, με προσγείωσε. Και με απογοήτευσε. Μου είναι αδύνατον να συνδυάσω την ευφυΐα του μακαρίτη συζύγου σας και τη δική σας με τον θαυμασμό που έτρεφε και που τρέφετε κι εσείς για έναν πασιφανή ψεύτη και απατεώνα.
Μου είναι αδύνατο να συνδέσω την κρίση ενός πετυχημένου πλοιοκτήτη, που χρειάζεται πρόσθετη ευστροφία για να επιβιώσει στον κλάδο, και μιας, παραπάνω από συντρόφου, πραγματικά οξυδερκούς συνοδοιπόρου του σαν κι εσάς, με την μεγάλη συμπάθεια και τη μεγάλη εκτίμηση που λέτε ότι τρέφετε και τρέφατε για τον κ Τσίπρα.
Ο κ Τσίπρας είναι αποδεδειγμένα ένα πολιτικό λαμόγιο. Δεν υπάρχει ψέμα που να μην έχει πει στον ελληνικό λαό. Είτε ως εξαγγελία είτε ως περιγραφή γεγονότων. Επιπλέον, είναι ο πιο διχαστικός πρωθυπουργός από εποχής Παπαδόπουλου. Διχάζοντας το λαό, όχι τις πολιτικές δυνάμεις μόνο. Επιπλέον, είναι ο πιο ανίδεος και ανίκανος στη διαχείριση της οικονομικής, εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής. Ήδη, εσείς είχατε για υπουργό του γύρω από τα συμφέροντά σας τον κ Κουρουμπλή! Με το χέρι στην καρδιά: Ήταν χρήσιμος για τη ναυτιλία; Όχι για σας. Για τη ναυτιλία.
Φυσικά, ο πλούτος σας είναι υπεράνω πολιτικής. Για την ακρίβεια, ο επιχειρηματικός σας περίγυρος είναι ο εργοδότης της πολιτικής. Το βλέπουμε με όλους τους κεφαλαιούχους που αγκαλιάζουν την εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά πιο θερμά από όλες του κ Τσίπρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ