Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Χωρίς διαγράμμιση κομμάτι του δρόμου Αλεξάνδρεια-ΕΒΖ

Δεν είναι και τόσο σπάνιο το φαινόμενο δρόμων χωρίς διαγράμμιση. Χωρίς δηλαδή τις γνωστές άσπρες γραμμές που χωρίζουν τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Συνήθως αυτό γίνεται όταν γίνονται έργα συντήρησης των δρόμων, για μικρό χρονικό διάστημα. Φυσικά δημιουργούνται προβλήματα, ειδικά το βράδυ και κυρίως τώρα που αρχίζουν οι ομίχλες και οι δρόμοι αυτοί γίνονται καρμανιόλες....

Ένας τέτοιος δρόμος, εδώ στην Ημαθία, είναι και το κομμάτι από το Παλαιοχώρι μέχρι την στροφή για το Πλατύ, στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Θεσ/νικης.
Στον δρόμο αυτό την κατάσταση επιβαρύνει η διακίνηση των τεύτλων με τις πλατφόρμες στην ΕΒΖ  καθώς και η παράκαμψη που κάνουν οι νταλίκες για να
αποφύγουν τα διόδια, κάτι που κάνει επιτακτική την ανάγκη της διαγράμμισης της.
Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι υπεύθυνος για την διαγράμμιση, όμως κάτι πρέπει να γίνει και σύντομα μάλιστα, για να μην θρηνήσουμε θύματα.
Ο δήμος Αλεξάνδρειας στην περιοχή του οπίου είναι ο δρόμος, καλό θα ήταν να πιέσει πράγματα και καταστάσεις. Μπορεί να μην είναι στην αρμοδιότητά του το έργο, όμως καλό θα ήταν να απευθυνθεί στους αρμόδιους και να πιέσει προς την κατεύθυνση της διαγράμμισης. Ο χειμώνας, η στροφή, οι ομίχλες που έρχονται και οι πλατφόρμες που μεταφέρουν τεύτλα είναι ένας συνδυασμός επικίνδυνος που ελπίζουμε να τον απαλύνει η γρήγορη επίλυση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ